Yin Yoga & Klankschalen
Vrijdag 5 oktober a.s.

Yin Yoga & Klanschalen

Yin  Yoga en klankschalen een bijzondere combi!

Yin Yoga is sterk in opkomst en erg populair aan het worden. Dit is ook niet zo gek, mensen die deelnemen aan een Yin yogales ervaren de kracht hiervan. Yin Yoga is de yogavorm,  waarin de asana’s (houdingen) langzaam en rustig verlopen. Je lichaam krijgt zo de tijd; de tijd om in de yogahouding te komen, zoals die bij jouw lichaam past; voor ieder weer anders.

Je krijgt de tijd om te voelen, los te maken en los te laten, ruimte toe te laten en je adem zijn natuurlijke weg te laten volgen. Binnen een Yin yogales wordt er indien nodig, gebruik gemaakt van ondersteuning in je houding, d.m.v blokken, kussens, etc. zodat de zwaarte kracht, loslaten en ontspannen optimaal kunnen werken. In een yin yogales is er persoonlijke begeleiding en ondersteuning van de docent, waar nodig.

De effecten die het volgen van Yin Yogalessen op mensen kunnen hebben zijn: ontspanning, rust ervaren in hoofd, borst, buik; verbetering adem- en slaappatroon, souplesse en misschien wel warme handen en voeten. Door Yin yoga met klankschalen te combineren zul je nog meer merken van deze effecten.

 Tijdens het aanslaan van de klankschalen ervaar je stilte, evenwicht in eigen kracht, aarding en schoonheid. Hierdoor komen lichaam en geest op een natuurlijke manier tot evenwicht. Op deze manier kunnen spanningen zowel in het lichaam als op andere lagen van bewustzijn losgemaakt en opgelost worden. Yin yoga houdingen versterken de werking hiervan en je zult ook makkelijker de houdingen vol kunnen houden.

De combinatie van Yin yoga met het rustgevende effect en de ontspanning van de klankschalen maken deze workshop een bijzondere ervaring.

Datum & tijd: 
Vrijdag 5 oktober a.s. van 19.30 tot 21.00 uur

Docent: Jolanda vd Akker & Wilma Houdijk

Kosten: € 20,00 p.p.

Info/aanmelden: info@bodywijs.nl 

Ook zonder yoga ervaring ben je welkom aan deze workshop deel te nemen.
Ben je zwanger of draag je een pacemaker of ICD dan is deze workshop niet geschikt voor jou.