Inspirerende workshops
en bijzondere lessen

Naar de agenda

Workshops en bijzondere lessen

Yoga in de zomer | Artemis Yogacentrum IJsselstein

Yoga in de zomer

21 juli-2 sept a.s.
Wij zijn de hele zomer open en bieden elke week yogalessen aan. Van 21 juli tot 2 september a.s. geldt een speciaal zomerrooster.
Voor iedereen die niet op vakantie gaat. Voor iedereen die yoga geen week wil missen. En voor iedereen die yoga eens wil uitproberen.

TRE Introuctie workshop | Artemis Yogacentrum IJsselstein

TRE Introductie workshop

Zaterdag 7 september a.s.
Wil je eens echte diepe ontspanning ervaren? En wil je graag een simpele maar doeltreffende methode aanleren om stress te verminderen? Schrijf je dan in voor de TRE introductieworkshop! TRE® is een lichaamsgerichte methode om diepe, chronische spanning te verminderen. 
 

Healing Yoga

Healing Yoga

Vrijdag 20 september a.s.
In deze les wordt Yoga gecombineerd met Emotional Freedom Technique. Rustige bewegingen maken het lichaam los zodat energie kan stromen. Met EFT tikken we zacht onverwerkte emoties en overtuigingen weg. 

 

Slow Flow Vinyasa & Vayus

Slow Vinyasa & Vayus

Zondag 22 september a.s.
Een flow les met aandacht voor zachtheid, bewustzijn, adem en de Vayu’s. We bespreken de vijf belangrijkste richtingen waarop de energie door het lichaam kan stromen. Door de herhaling van de bewegingen ontstaat er een flow met diepe ontspanning en bewegingen worden ervaren als een meditatie. 

Yoga Nidra | Artemis Yogacentrum IJsselstein

Yoga Nidra

Maandag 23 september a.s.
Yoga Nidra, ook wel yogaslaap genoemd, is een yogavorm waarbij je in een diepe staat van ontspanning gebracht wordt. Je ligt tijdens de les op een matje en volgt de stem die je leidt door de visualisaties en ademoefeningen. Tijdens de sessie slaap je niet maar blijft je geest alert terwijl je lichaam in diepe rust is. 

Relax & Deep Relaxation

Relax & Deep Relaxation

Vrijdag 27 september a.s.
Deze les gebaseerd op Restorative yoga. Deze yogavorm brengt je in harmonie met je natuurlijke lichamelijke ritmes. De zachte benadering en de fysieke ondersteuning in de houdingen geven een diepe ontspanning. Deze ontspanning geeft je weer nieuwe frisse energie!
 

Klankhealing

Klankhealing

Zondag 6 oktober a.s.
Bij een Klankhealing concert is sprake van een "lig"concert; je ondergaat de klanken liggend op een matrasje onder een warme deken. Er wordt gebruik gemaakt van etnische instrumenten van over de gehele wereld. Zonder dat je er iets voor hoeft te doen brengen de klanken je in totale ontspanning.

Yin Yoga & balls

Yin Yoga & balls

Vrijdag 11 oktober a.s.
Binnen deze lange Yin Yogales komt de Yin Yoga samen met triggerpoint massage door gebruik van tennisballen. We geven een drukmassage op deze triggerpoints en samen met aandacht en onze adem binnen de yogahoudingen, kunnen we deze triggerpoints verminderen of verlichten.

Core Flow Yoga

Core Flow Yoga

Zondag 13 oktober a.s.
Wil je vloeiend bewegen in een flow en tegelijk kracht en flexibiliteit ervaren, dan is Core Flow Yoga iets voor jou! Op het ritme van de adem werken we aan kracht en flexibiliteit en versterken we de Core in het lichaam. 

 

Hippie Flow

Hippie Flow

Vrijdag 1 november a.s.
‘Keep it Low and Slow’. De lichten zijn gedimd, de kaarsen zijn aan, de muziek is mellow en de bewegingen zijn slow. Deze Hippie Flow les is gebaseerd op houdingen en bewegingen in een rustig ritme met speciaal aandacht voor het heupgebied. 
 

Easy Sunday Yoga | Artemis Yogacentrum IJsselstein

Easy Sunday Yoga

Zondag 29 september a.s.
Wat is een beter begin van je vrije dag dan yoga?
In deze extra lange Easy Flow Yogales veel aandacht voor ontspanning. De houdingen volgen elkaar op in een rustige flow. 


 

Yoga Inzichtkaarten

Yoga Inzichtkaarten

Deze set bestaat uit 37 kaarten met daarop een foto van de yogahouding en een affirmatie. In het bijbehorende boekje vind je van elke houding de beschrijving hoe je de houding uit kunt voeren. Naast een volledige yoga work-out bevat de set series voor een goede nachtrust, versterking van de rug, een actief begin van de dag en voor een goede balans.