Inspirerende workshops
en bijzondere lessen

Naar de agenda

Workshops en bijzondere lessen

Yoga in de zomer

Yoga in de zomer

14 juli-26 augustus a.s.
Wij zijn de hele zomer open en bieden elke week yogalessen aan.
Voor iedereen die niet op vakantie gaat.
Voor iedereen die yoga geen week wil missen. En voor iedereen die yoga eens wil uitproberen.

Yoga Nidra | Artemis Yogacentrum IJsselstein

Yoga Nidra

22 aug, 27 sept, 30 okt, 20 nov, 11 dec a.s.
De ontspanning in Yoga Nidra is heel diep en staat gelijk aan 3-4 uur slaap. Yoga Nidra zorgt voor een beter contact met je zelf en kan je helpen in periodes van stress, vermoeidheid of slecht slapen. 
 

Easy Sunday Yoga

Easy Sunday Yoga

12 aug, 9 sept, 7 okt, 4 nov, 2 dec a.s.
Wat is een beter begin van je vrije zondag dan yoga? Tijdens deze Easy Flow Yogales van 1,5 uur komen verschillende yoga houdingen aan bod waarmee we het hele lichaam rekken, strekken, activeren en ontspannen.

Klankhealing

Klankhealing

30 sept, 11 nov, 16 dec a.s.
Bij een klankhealing concert is sprake van een "lig"concert; je ondergaat de klanken liggend op een matrasje onder een warme deken. Er wordt gebruik gemaakt van etnische instrumenten van over de gehele wereld. 
 

Yoga voor je rug | Artemis Yogacentrum

Rug, nek & schouders

18, 23 juli, 1, 15 aug a.s.
In deze les besteden we speciale aandacht aan de rug, nek en schouders. Met rustige yoga houdingen maken we de rug soepel. Daarnaast werken we aan het versterken van de core-stability door het gericht trainen van deze spieren.
 

Introductie cursus Yoga

Introductie cursus Yoga

Start 4 sept a.s.
Dat yoga goed voor je is, is inmiddels wel algemeen bekend. Maar hoe begin je?
Heb jij geen of weinig yoga-ervaring en wil je graag kennismaken? Wil je ervaren wat yoga voor je kan doen en ontdekken welke yogavorm bij je past? Dan is onze introductie cursus iets voor jou!

Kleur je karakter

Kleur je karakter

Vrijdag 27 juli a.s.
In deze workshop ontdek je wat de verschillende kleuren betekenen, hoe je beïnvloed wordt door kleur en je leert jezelf beter kennen aan de hand van kleuren. Zo ontdek je jouw sterke kanten en waar je leerpunten liggen.

Yin Yang Flow

Yin Yang Flow

Zondag 16 sept a.s.
In deze speciale les neemt docent Chantal van Leeuwen je mee in een flow van Yin en Yang houdingen. Elementen van verschillende yogavormen worden samengebracht. 
 

Mindfulness Yoga

Mindfulness Yoga

Zondag 23 sept a.s.
Doe mee met deze mindfulnessyoga. Een meditatieve vorm van yoga die het lichaam uitnodigt en stimuleert, je bewustzijn vergroot en compassie en vreugde wakker maakt.
 

Let your Yoga dance!

Let your Yoga dance!

Zondag 14 okt a.s.
Houdt je van een dynamische les? Laat je meevoeren in een flow van bewegingen. De les is gebaseerd op Vinyasa Flow Yoga. We zullen de yogahoudingen sierlijk in elkaar laten overgaan. De yogahoudingen worden als dansbewegingen. 
 

Workshop Mala ketting maken

Yoga & Mala maken

Wil je Yoga verbinden met jouw creatieve energie?
Doe mee met de workshop Yoga & Mala ketting maken. Mala’s worden al duizenden jaren gedragen en gebruikt in meditatie en mantra’s. Vandaag de dag is het ook een mode-accessoire. 

 

Yoga Inzichtkaarten

Yoga Inzichtkaarten

Deze set bestaat uit 37 kaarten met daarop een foto van de yogahouding en een affirmatie. In het bijbehorende boekje vind je van elke houding de beschrijving hoe je de houding uit kunt voeren. Naast een volledige yoga work-out bevat de set series voor een goede nachtrust, versterking van de rug, een actief begin van de dag en voor een goede (hormoon)balans.