Inspirerende workshops
en bijzondere lessen

Naar de agenda

Workshops en bijzondere lessen

Easy Sunday Yoga | Artemis Yogacentrum IJsselstein

Easy Sunday Yoga

Zondag 13 mei  a.s.
Wat is een beter begin van je vrije zondag dan yoga? In deze extra lange Easy Flow les (1,5 uur) worden statische en dynamische houdingen afgewisseld waardoor een natuurlijke flow ontstaat. 
 

Introductie cursus yoga | Artemis Yogacentrum IJsselstein

Introductie cursus yoga

Start 8 mei a.s.
Tijdens de cursus van 5 lessen leer je de meest voorkomende yoga-houdingen en hoe je deze correct uitvoert en je maakt kennis met verschillende yogastijlen en docenten.  
 

Yoga Verwendag

Yoga Verwendag

Zaterdag 23 juni a.s.
Tijdens deze yogadag ga je verschillende yogavormen ervaren die je energie in beweging zetten en je aandacht in het nu brengen. Inclusief uitgebreide lunch. 

 

Klankhealing

Klankhealing

3 juni a.s.
Bij een klankhealing concert is sprake van een "lig"concert; je ondergaat de klanken liggend op een matrasje onder een warme deken. Er wordt gebruik gemaakt van etnische instrumenten van over de gehele wereld. 

Baby yoga, baby massage, postnatale yoga

Jij & je baby

Start 1 juni a.s.
Blok van 4 lessen postnatale yoga, baby yoga en babymassage. Een ontspannen les met aandacht voor een nieuwe balans, herstel van je bekken (je basis) en buik en voor massage van en yoga met je baby.
 

Open je hart

Open je hart

Zondag 6 mei a.s.
Tijdens deze dag ga je ontdekken wat leven vanuit je hart voor jou betekent en hoe je je hart (weer) opent om liefde te ontvangen en te geven. 

 

Kleur je karakter

Kleur je karakter

Vrijdag 4 mei a.s.
In deze workshop ontdek je wat de verschillende kleuren betekenen, hoe je beïnvloed wordt door kleur en je leert jezelf beter kennen aan de hand van kleuren. Zo ontdek je jouw sterke kanten en waar je leerpunten liggen.

Yoga Inzichtkaarten

Yoga Inzichtkaarten

Deze set bestaat uit 37 kaarten met daarop een foto van de yogahouding en een affirmatie. In het bijbehorende boekje vind je van elke houding de beschrijving hoe je de houding uit kunt voeren.