Inspirerende workshops
en bijzondere lessen

Naar de agenda

Workshops en bijzondere lessen

Lessen van de ziel | Artemis Yogacentrum IJsselstein

Lessen van de ziel

Vrijdag 30 maart, 6, 13 april a.s.
Tijdens deze bijeenkomsten ga je door middel van geleide visualisaties contact maken met de wijsheid van je ziel. Zo stel je je open voor de lessen die jij mag leren en ontvang je heling op een diep niveau. 

Contact met je gids | Artemis Yogacentrum IJsselstein

Contact met je gids

Maandag 2 april a.s. (2e Paasdag)
Willem Jan van de Wetering neemt je mee in het contact maken. Je krijgt uitleg over wat gidsen zijn, hoe zij werken, welke problemen gidsen hebben om met jou contact te maken en hoe je dat contact voor hen kan vergemakkelijken. 

Yoga Verwendag

Yoga Verwendag

Zaterdag 23 juni a.s.
Tijdens deze yogadag ga je verschillende yogavormen ervaren die je energie in beweging zetten en je aandacht in het nu brengen. Inclusief uitgebreide lunch. 

Introductie cursus Yoga

Introductie cursus Yoga

Start 27 maart a.s.
Tijdens de cursus van 5 lessen leer je de meest voorkomende yoga-houdingen en hoe je deze correct uitvoert en je maakt kennis met verschillende yogastijlen en docenten. 

Klankhealing

Klankhealing

Zondag 11 maart a.s.
Bij een klankhealing concert is sprake van een "lig"concert; je ondergaat de klanken liggend op een matrasje onder een warme deken. Het concert ontstaat zuiver intuïtief waarbij we ons bewegen door de ruimte. 

Yoga Special: Rug, nek & schouders

Rug, nek & schouders

27 & 28 februari a.s.
Een rustige les van 1 1/2 uur met speciale aandacht voor de rug, nek en schouders. Alle oefeningen zijn er op gericht dit gebied te versoepelen en spanning los te laten.

Kleur je karakter

Kleur je karakter

Zondag 4 maart a.s.
In deze workshop ontdek je wat de verschillende kleuren betekenen, hoe je beïnvloed wordt door kleur en je leert jezelf beter kennen aan de hand van kleuren. Zo ontdek je jouw sterke kanten en waar je leerpunten liggen.