Inspirerende workshops
en bijzondere lessen

Naar de agenda

Workshops en bijzondere lessen

Introductie cursus Yoga | Artemis Yogacentrum IJsselstein

Introductie cursus Yoga

Start 8 februari a.s.
Dat yoga goed voor je is, is inmiddels wel algemeen bekend. Maar hoe begin je?
Heb jij geen of weinig yoga-ervaring en wil je graag kennismaken? Wil je ervaren wat yoga voor je kan doen en ontdekken welke yogavorm bij je past? Dan is onze introductiecursus iets voor jou!

 

Yoga & BML

Yoga & BML

2, 9, 23 februari a.s.
BML staat voor Body Mind Language. In deze les gaat de verbinding in yoga, tussen lichaam, geest en ziel, zich ook verbinden met coachen. Coachen van jezelf en jezelf in relatie met anderen. Deze lange les is bedoeld voor mensen die willen ervaren welke body en mind-taal je meeneemt op de yoga mat en breder nog in je dagelijks leven.

Mindful omgaan met verleidingen

Mindful omgaan met verleidingen

Zondag 26 januari a.s.
Goede voornemens al na een paar weken losgelaten? Houd je van lekker eten, een wijntje, social media of (on-line) shoppen en doe je dat (net wat) meer dan waar jij je prettig bij voelt of goed voor je is? Mindfulness kan je helpen. 
 

Healing Yoga

Healing Yoga

14 februari, 6 maart a.s.
In deze les wordt Yoga gecombineerd met Emotional Freedom Technique. Rustige bewegingen maken het lichaam los zodat energie kan stromen. Met EFT tikken we zacht onverwerkte emoties en overtuigingen weg. 

 

Yoga Nidra | Artemis Yogacentrum IJsselstein

Yoga Nidra

25 februari, 19 maart a.s.
Yoga Nidra, ook wel yogaslaap genoemd, is een yogavorm waarbij je in een diepe staat van ontspanning gebracht wordt. Je ligt tijdens de les op een matje en volgt de stem die je leidt door de visualisaties en ademoefeningen. Tijdens de sessie slaap je niet maar blijft je geest alert terwijl je lichaam in diepe rust is. 

Workshop Enneagram

Workshop Enneagram

21 & 22 maart a.s.
Het Enneagram toont je verborgen talenten en vermogens. In deze workshop ontdek je meer over jezelf en over de reacties van anderen op jou. Wie herken je in een type, hoe reageren ze als jij jouw gedrag verandert? En vooral: je ontdekt wat jouw verborgen talenten zijn. Je leert waar je écht heel goed in bent.

Women's Moon Cycle

Women's Moon Cycle

Vrijdag 31 januari a.s.
Een creatieve yogales waar je leert bewegen op de energie van de maancyclus gericht op de vrouwelijke energie, de Women’s Moon Cycle. Je leert hoe je je kunt verbinden met de maan en haar krachten. Een mooie yogales waar de fases van de maan en de vrouwelijke energie volledig in hun kracht komen te staan.

Rug, nek & schouders

Rug, nek & schouders

Dinsdag 3 maart a.s. 
Een gezonde rug is belangrijk. In deze speciale les aandacht voor de rug, nek en schouders. Met oefeningen uit de yoga, pilates en fysiotherapie om dit gebied soepel te maken en spanning te verminderen. 

 

TRE Introductie workshop

TRE Introductie workshop

Zaterdag 25 januari a.s.
Wil je eens echte diepe ontspanning ervaren? En wil je graag een simpele maar doeltreffende methode aanleren om stress te verminderen? Schrijf je dan in voor de TRE introductieworkshop! TRE® is een lichaamsgerichte methode om diepe, chronische spanning te verminderen.
 

Klankhealing

Klankhealing

16 februari, 15 maart a.s.
Bij een Klankhealing concert is sprake van een "lig"concert; je ondergaat de klanken liggend op een matrasje onder een warme deken. Er wordt gebruik gemaakt van etnische instrumenten van over de gehele wereld. Zonder dat je er iets voor hoeft te doen brengen de klanken je in totale ontspanning. 

Relax & Deep Relaxation

Relax & Deep Relaxation

Vrijdag 13 maart a.s.
Deze les is gebaseerd op Restorative yoga. In een Restorative les leer je jezelf te ontspannen: waar houd je spanning vast en hoe kun je het bewust weer loslaten. De zachte benadering en de fysieke ondersteuning in de houdingen geven een diepe ontspanning. 
 

Yin Yoga & Balls

Yin Yoga & Balls

Vrijdag 7 februari a.s.
Binnen deze lange Yin Yogales komt de Yin Yoga samen met triggerpoint massage. Met hulp van tennisballen geven we een drukmassage en samen met aandacht en onze adem binnen de yogahoudingen, kunnen we deze triggerpoints verminderen of verlichten.
 

Creatief schrijven & Yoga

Creatief schrijven & Yoga

22 maart, 26 april, 17 mei, 14 juni a.s.
Ben je benieuwd wat yoga kan toevoegen aan jouw creatieve schrijfproces of wat schrijven kan betekenen voor jouw yogabeoefening? In deze lessen combineren we yoga, mindfulness en ademoefeningen met korte, speelse schrijfopdrachten. 
 

Yoga Inzichtkaarten

Yoga Inzichtkaarten

Deze set bestaat uit 37 kaarten met daarop een foto van de yogahouding en een affirmatie. In het bijbehorende boekje vind je van elke houding de beschrijving hoe je de houding uit kunt voeren. Naast een volledige yoga work-out bevat de set series voor een goede nachtrust, versterking van de rug, een actief begin van de dag en voor een goede (hormoon)balans.

Yoga & TRE

Yoga & TRE

In deze les wordt TRE gecombineerd met houdingen en oefeningen uit de yoga. De lessen zijn een vervolg op de Introductie workshop TRE. Met een serie van 7 simpele oefeningen activeer je een natuurlijke mechanisme in je lichaam dat zorgt voor het loslaten van diepliggende spanningen in je lichaam.