Inspirerende workshops
en bijzondere lessen

Naar de agenda

Workshops en bijzondere lessen

Open dag

Open dag

Zondag 18 november a.s.
Op zondag 18 november a.s. openen we onze deuren voor iedereen die eens kennis wil maken met yoga. Je bent van harte welkom deel te nemen aan gratis lessen!

 

Introductie cursus | Artemis Yogacentrum IJsselstein

Introductie cursus

Start 16 oktober a.s.
Dat yoga goed voor je is, is inmiddels wel algemeen bekend. Maar hoe begin je? Heb jij geen of weinig yoga-ervaring en wil je graag kennismaken? Wil je ervaren wat yoga voor je kan doen en ontdekken welke yogavorm bij je past? Dan is onze introductie cursus iets voor jou!

Easy Sunday Yoga

Easy Sunday Yoga

4 nov, 2 dec a.s.
Wat is een beter begin van je vrije zondag dan yoga? Tijdens deze Easy Flow Yogales van 1,5 uur komen verschillende yoga houdingen aan bod waarmee we het hele lichaam rekken, strekken, activeren en ontspannen.
 

Yoga Nidra

Yoga Nidra

30 okt, 20 nov, 11 dec a.s.
Yoga Nidra is een yogavorm waarbij je in een diepe staat van ontspanning gebracht wordt. Je ligt tijdens de les op een matje en volgt de stem die je leidt door de visualisaties en ademoefeningen. Tijdens de sessie slaap je niet maar blijft je geest alert terwijl je lichaam in diepe rust is. 

 

Maak kennis met het Enneagram | Artemis Yogacentrum

Maak kennis met het Enneagram

Zondag 2 december a.s.
Het Enneagram is een eeuwenoud karaktermodel, onderverdeeld in 9 enneagram typen. Maak in deze workshop kennis met de 9 typen en leer jezelf en anderen beter kennen en begrijpen.

 

Klankhealing

Klankhealing

11 nov, 16 dec a.s.
Bij een Klankhealing concert is sprake van een "lig"concert; je ondergaat de klanken liggend op een matrasje onder een warme deken. Er wordt gebruik gemaakt van etnische instrumenten van over de gehele wereld. Zonder dat je er iets voor hoeft te doen brengen de klanken je in totale ontspanning.
 

Herfstviering

Herfstviering

Dinsdag 23 okt a.s.
De Herfst is de tijd van loslaten en de aandacht naar binnen richten. We staan stil bij wat we mochten oogsten na de zomer en wat we willen laten gaan en niet meer met ons mee willen dragen.

 

Eindejaarsviering

Eindejaarsviering

Vrijdag 21 dec a.s.
Traditioneel sluiten we in Artemis Yogacentrum het jaar af met de Eindejaarsviering. We vieren de terugkeer van het licht. Een fijn samen-zijn met muziek, meditatie, inspiratie en rituelen. Voel je welkom!
 

Easy Xmas Yoga

Easy Xmas Yoga

26 december (2e Kerstdag) a.s.
Een heerlijk ontspannende les om even uit de drukte te ontsnappen en te genieten van aandacht voor jezelf. We beginnen met Easy Flow Yoga. Met rustige bewegingen rekken, strekken, activeren en ontspannen we het hele lichaam. We eindigen met Yoga Nidra, ook wel yogaslaap genoemd.

Meditatie in beweging

Meditatie in beweging

Woensdag 2 januari a.s.
In plaats van stil zitten zoeken we in deze les juist de beweging op om daar de stilte te ervaren. In een flow herhalen we series bewegingen om ons hart te openen en energie te laten stromen. Ook de eindontspanning is een bewegende meditatie.

Let's go deep!

Let's go deep!

Donderdag 3 januari a.s.
Heerlijke flow yogales op de klanken van deephouse muziek. Deephouse heeft een wat langzamer tempo en warmere klanken dan de traditionele house muziek. Hierdoor is het prima geschikt om een lekkere flow yogales op te doen.
 

Yoga Inzichtkaarten

Yoga Inzichtkaarten

Deze set bestaat uit 37 kaarten met daarop een foto van de yogahouding en een affirmatie. In het bijbehorende boekje vind je de beschrijving hoe je de houding uit kunt voeren. Naast een volledige yoga work-out bevat de set series voor een goede nachtrust, versterking van de rug, een actief begin van de dag en voor een goede (hormoon)balans.