Inspirerende workshops
en bijzondere lessen

Naar de agenda

Workshops en bijzondere lessen

Introductie cursus Yoga | Artemis Yogacentrum IJsselstein

Introductie cursus Yoga

Start 2 november a.s.
Dat yoga goed voor je is, is inmiddels wel algemeen bekend. Maar hoe begin je?
Heb jij geen of weinig yoga-ervaring en wil je graag kennismaken? Wil je ervaren wat yoga voor je kan doen en ontdekken welke yogavorm bij je past? Dan is onze introductiecursus iets voor jou!
 

Kinderyoga | Artemis Yogacentrum IJsselstein

Kinderyoga

19 oktober a.s. gratis proefles
Start lesblok 2 november a.s.

Kinderyoga is op de eerste plaats dikke pret hebben samen. Daarnaast helpt het kinderen even te ontsnappen uit het drukke hoofd en te ontspannen. Het brengt een rustpunt in de drukke week. In een veilige omgeving, zonder competitie, kunnen kinderen helemaal zichzelf zijn. 

Healing Yoga

Healing Yoga

18 oktober, 15 november, 13 december a.s.
In deze les wordt Yoga gecombineerd met Emotional Freedom Technique. Rustige bewegingen maken het lichaam los zodat energie kan stromen. Met EFT tikken we zacht onverwerkte emoties en overtuigingen weg. 

 

Yoga Nidra

Yoga Nidra

22 oktober, 22 november, 10 december a.s.
Yoga Nidra, ook wel yogaslaap genoemd, is een yogavorm waarbij je in een diepe staat van ontspanning gebracht wordt. Je ligt tijdens de les op een matje en volgt de stem die je leidt door de visualisaties en ademoefeningen. Tijdens de sessie slaap je niet maar blijft je geest alert terwijl je lichaam in diepe rust is. 

Klankhealing

Klankhealing

10 november, 15 december a.s.
Bij een Klankhealing concert is sprake van een "lig"concert; je ondergaat de klanken liggend op een matrasje onder een warme deken. Er wordt gebruik gemaakt van etnische instrumenten van over de gehele wereld. Zonder dat je er iets voor hoeft te doen brengen de klanken je in totale ontspanning.

De 4 elementen

De 4 elementen

Dinsdag 5, 12, 19, 26 november a.s.
Serie van 4 lessen waarbij elke les één element centraal staat. Met yoga, meditatie en visualisatie gaan we ontdekken wat de elementen aarde, water, vuur en lucht voor ons betekenen en hoe we ze kunnen gebruiken om de balans in onszelf te herstellen. 
 

Yoga & TRE

Yoga & TRE

Maandag en donderdag
Heb je de Introductie workshop TRE gevolgd en wil je hier een vervolg op? Doe dan mee met de lessen Yoga & TRE. Hierin worden houdingen uit de yoga gecombineerd met de TRE oefeningen om het lichaam te bewegen spanning los te laten. 

Core Flow Yoga

Core Flow Yoga

Zondag 13 oktober a.s.
Wil je vloeiend bewegen in een flow en tegelijk kracht en flexibiliteit ervaren, dan is Core Flow Yoga iets voor jou! Op het ritme van de adem werken we aan kracht en flexibiliteit en versterken we de Core in het lichaam. 
 

Hippie Flow Yoga

Hippie Flow

Vrijdag 1 november a.s.
‘Keep it Low and Slow’. De lichten zijn gedimd, de kaarsen zijn aan, de muziek is mellow en de bewegingen zijn slow. Deze Hippie Flow les is gebaseerd op houdingen en bewegingen in een rustig ritme met speciaal aandacht voor het heupgebied. 

Yoga & Psoas

Yoga & Psoas

Vrijdag 8 november a.s.
De psoas word in Yogaland wel de Spier van de Ziel genoemd. De psoas is in ons leven verbonden met adem, beweging en emotie. In deze lange les gaan we onze psoas leren ervaren, stretchen en laten ontspannen. 
 

Yoga & Ayurveda

Yoga & Ayurveda

Zondag 17 november a.s.
Maak kennis met Ayurveda. Een workshop waar we een basistheorie van Ayurveda bespreken in combinatie met Yoga- en ademoefeningen. We bespreken de drie types (dosha’s) binnen de Ayurveda; Vata, Pitta en Kapha.
 

Relax & Deep Relaxation

Relax & Deep Relaxation

Vrijdag 29 november a.s.
Deze les is gebaseerd op Restorative yoga. In een Restorative les leer je jezelf te ontspannen: waar houd je spanning vast en hoe kun je het bewust weer loslaten. De zachte benadering en de fysieke ondersteuning in de houdingen geven een diepe ontspanning. 

TRE Introductie workshop

TRE Introductie workshop

23 november a.s.
Wil je eens echte diepe ontspanning ervaren? En wil je graag een simpele maar doeltreffende methode aanleren om stress te verminderen? Schrijf je dan in voor de TRE introductieworkshop! TRE® is een lichaamsgerichte methode om diepe, chronische spanning te verminderen. 
 

Self Care met yoga, rituelen en mudra's

Self Care

Met Yoga, rituelen en mudra's
Vrijdag 6 december a.s.
Self Care is ruimte maken voor jezelf, het moment gunnen om bewust jouw levensenergie te voelen. We starten de les met ‘Relax & Renew’ Yogahoudingen. Je maakt kennis met verschillende rituelen voor Self Care, zoals onder andere werken met edelstenen en mudra's.