Inspirerende workshops
en bijzondere lessen

Naar de agenda

Workshops en bijzondere lessen

Yoga & Kracht | Artemis Yogacentrum IJsselstein

Yoga & Kracht

Zondag 11 oktober a.s.
Een binnen- en een buiten les, op blote voeten en op loopschoenen.
In deze lange les gaat het over kracht. Kracht op en buiten de mat, kracht die je meeneemt in je dagelijks leven.
.

Yin Yoga XL

Yin Yoga XL

Vrijdag 18 sept, 9 okt a.s.
Een heerlijke extra lange Yin Yoga les.
Yin Yoga is gericht op het versoepelen en versterken van de gewrichten en bindweefsel. Het is een rustige yoga vorm waarbij de nadruk ligt op loslaten.
.
.

Yoga Nidra

Yoga Nidra

13 sept, 2 okt, 18 okt a.s.
Yoga Nidra, ook wel yogaslaap genoemd, is een yogavorm waarbij je in een diepe staat van ontspanning gebracht wordt. Je ligt tijdens de les op een matje en volgt de stem die je leidt door de visualisaties en ademoefeningen. 

Introductie workshop TRE

Introductie workshop TRE

Zondag 27 september a.s.
Wil je eens echte diepe ontspanning ervaren? En wil je graag een simpele maar doeltreffende methode aanleren om stress te verminderen? Schrijf je dan in voor de TRE introductieworkshop!
.

Godess of India

Godess of India, movement meditation

zaterdag 10 oktober a.s.
In deze les maak je kennis met drie Godinnen uit de geschiedenis van India. De kracht van iedere Godin koppelen we aan een mudra-meditatie en een flow van beweging. Leer over de geschiedenis van de drie Godinnen uit India en beweeg mee in een flow op hun krachten.

Klankhealing

Klankhealing

Zondag 4 okt, 15 nov, 13 dec a.s.
Bij een Klankhealing concert is sprake van een "lig"concert; je ondergaat de klanken liggend op een matrasje onder een warme deken. Er wordt gebruik gemaakt van etnische instrumenten van over de gehele wereld. Zonder dat je er iets voor hoeft te doen brengen de klanken je in totale ontspanning.