Inspirerende workshops
en bijzondere lessen

Naar de agenda

Workshops en bijzondere lessen

Yoga in de zomer | Artemis Yogacentrum IJsselstein

Yoga in de zomer

21 juli-2 sept a.s.
Wij zijn de hele zomer open en bieden elke week yogalessen aan. Van 21 juli tot 2 september a.s. geldt een speciaal zomerrooster.
Voor iedereen die niet op vakantie gaat. Voor iedereen die yoga geen week wil missen. En voor iedereen die yoga eens wil uitproberen.

Yoga Nidra | Artemis Yogacentrum IJsselstein

Yoga Nidra

25 juni a.s.
Yoga Nidra, ook wel yogaslaap genoemd, is een yogavorm waarbij je in een diepe staat van ontspanning gebracht wordt. Je ligt tijdens de les op een matje en volgt de stem die je leidt door de visualisaties en ademoefeningen. Tijdens de sessie slaap je niet maar blijft je geest alert terwijl je lichaam in diepe rust is. 

Introductie cursus Yoga

Introductie cursus Yoga

Start 25 juni a.s.
Dat yoga goed voor je is, is inmiddels wel algemeen bekend. Maar hoe begin je? Heb jij geen of weinig yoga-ervaring en wil je graag kennismaken? Wil je ervaren wat yoga voor je kan doen en ontdekken welke yogavorm bij je past? Dan is onze introductie cursus iets voor jou!
 

Full Moon Yoga

Full Moon Yoga

19 juni a.s.
Deze les staat in het teken van de volle maan en het bijbehorende thema van die maand. 
In deze les gebruiken we yoga, meditatie, visualisatie, inzichtkaarten en muziek om contact te maken met de maan energie.

 

Healing Yoga

Healing Yoga

Vrijdag 20 sept a.s.
In deze les wordt Yoga gecombineerd met Emotional Freedom Technique. Rustige bewegingen maken het lichaam los zodat energie kan stromen. Met EFT tikken we zacht onverwerkte emoties en overtuigingen weg. 

 

Klankhealing

Klankhealing

Zondag 6 okt a.s.
Bij een Klankhealing concert is sprake van een "lig"concert; je ondergaat de klanken liggend op een matrasje onder een warme deken. Er wordt gebruik gemaakt van etnische instrumenten van over de gehele wereld. Zonder dat je er iets voor hoeft te doen brengen de klanken je in totale ontspanning.

Slow Flow Vinyasa & Vayus

Slow Vinyasa & Vayus

Zondag 22 sept a.s.
Een flow les met aandacht voor zachtheid, bewustzijn, adem en de Vayu’s. We bespreken de vijf belangrijkste richtingen waarop de energie door het lichaam kan stromen. Door de herhaling van de bewegingen ontstaat er een flow met diepe ontspanning en bewegingen worden ervaren als een meditatie. 

Relax & Deep Relaxation

Relax & Deep Relaxation

Vrijdag 27 sept a.s.
Deze les gebaseerd op Restorative yoga. Deze yogavorm brengt je in harmonie met je natuurlijke lichamelijke ritmes. De zachte benadering en de fysieke ondersteuning in de houdingen geven een diepe ontspanning. Deze ontspanning geeft je weer nieuwe frisse energie!
 

Yin Yoga & Balls

Yin Yoga & Balls

Vrijdag 11 okt a.s.
Binnen deze lange Yin Yogales komt de Yin Yoga samen met triggerpoint massage door gebruik van tennisballen. We geven een drukmassage op deze triggerpoints en samen met aandacht en onze adem binnen de yogahoudingen, kunnen we deze triggerpoints verminderen of verlichten.