Inspirerende workshops
en bijzondere lessen

Naar de agenda

Workshops en bijzondere lessen

Introductie cursus Yoga | Artemis Yogacentrum IJsselstein

Introductie cursus Yoga

Start 4 januari a.s.
Dat yoga goed voor je is, is inmiddels wel algemeen bekend. Maar hoe begin je?
Heb jij geen of weinig yoga-ervaring en wil je graag kennismaken? Wil je ervaren wat yoga voor je kan doen en ontdekken welke yogavorm bij je past? Dan is onze introductiecursus iets voor jou!
 

Yoga Nidra | Artemis Yogacentrum IJsselstein

Yoga Nidra

10, 30 december a.s.
Yoga Nidra, ook wel yogaslaap genoemd, is een yogavorm waarbij je in een diepe staat van ontspanning gebracht wordt. Je ligt tijdens de les op een matje en volgt de stem die je leidt door de visualisaties en ademoefeningen. Tijdens de sessie slaap je niet maar blijft je geest alert terwijl je lichaam in diepe rust is. 

Healing Yoga

Healing Yoga

13 december a.s.
In deze les wordt Yoga gecombineerd met Emotional Freedom Technique. Rustige bewegingen maken het lichaam los zodat energie kan stromen. Met EFT tikken we zacht onverwerkte emoties en overtuigingen weg. 

 

Self Care

Self Care

Met Yoga, rituelen en mudra's
Vrijdag 6 december a.s.
Self Care is ruimte maken voor jezelf, het moment gunnen om bewust jouw levensenergie te voelen. We starten de les met ‘Relax & Renew’ Yogahoudingen. Je maakt kennis met verschillende rituelen voor Self Care, zoals onder andere werken met edelstenen en mudra's. 

Klankhealing

Klankhealing

15 december a.s.
Bij een Klankhealing concert is sprake van een "lig"concert; je ondergaat de klanken liggend op een matrasje onder een warme deken. Er wordt gebruik gemaakt van etnische instrumenten van over de gehele wereld. Zonder dat je er iets voor hoeft te doen brengen de klanken je in totale ontspanning.

TRE Introductie workshop

TRE Introductie workshop

23 november, 25 januari a.s.
Wil je eens echte diepe ontspanning ervaren? En wil je graag een simpele maar doeltreffende methode aanleren om stress te verminderen? Schrijf je dan in voor de TRE introductieworkshop! TRE® is een lichaamsgerichte methode om diepe, chronische spanning te verminderen. 
 

Yin Yang Yoga

Yin Yang Yoga

Donderdag 5 december a.s.
In deze extra lange les beginnen we met dynamische bewegingen om lekker op te warmen (yang). Vervolgens zullen de houdingen steeds meer verstillen en richten we onze aandacht steeds meer naar binnen (yin). 
 

Relax & Deep Relaxation

Relax & Deep Relaxation

Vrijdag 29 november a.s.
Deze les is gebaseerd op Restorative yoga. In een Restorative les leer je jezelf te ontspannen: waar houd je spanning vast en hoe kun je het bewust weer loslaten. De zachte benadering en de fysieke ondersteuning in de houdingen geven een diepe ontspanning. 

In Balans

In Balans

Zondag 8 december a.s.
In deze drukke tijd valt het niet altijd mee om in balans te blijven. De korte dagen met minder daglicht en de drukte van de komende feestdagen kunnen je flink uit je evenwicht halen. In deze workshop gaan we werken aan het herstellen van de balans. 

Kerstviering

Kerstviering

Vrijdag 20 december a.s.
Zoals ieder jaar sluiten we in Artemis Yogacentrum het jaar af met een Kerstviering. 
Deze avond is een fijn samen-zijn met muziek, meditatie en rituelen. We nodigen je graag uit bij deze bijzondere avond te zijn.
 

Hooggevoelig de feestdagen door

Hooggevoelig de feestdagen door

Zondag 22 december a.s.
Ben jij vaak uitgeteld na de feestdagen? In deze les leren we met gebruik van Mindfulness en energetische Yoga oefeningen onze eigen energie te managen en energie van de ander niet onnodig veel binnen te laten. 

Maak kennis met het Enneagram

Maak kennis met het Enneagram

Zondag 12 januari a.s.
In deze workshop maak je kennis met het Enneagram, een eeuwenoud psychologisch karaktermodel. Je ontdekt wat jouw dominante Enneagramtype is en wat dit zegt over jou. Zo leer je jezelf en anderen beter begrijpen.