Inspirerende workshops
en bijzondere lessen

Naar de agenda

Workshops en bijzondere lessen

Introductie cursus Yoga

Introductie cursus Yoga

Start 15 januari a.s.
Dat yoga goed voor je is, is inmiddels wel algemeen bekend. Maar hoe begin je? Heb jij geen of weinig yoga-ervaring en wil je graag kennismaken? Wil je ervaren wat yoga voor je kan doen en ontdekken welke yogavorm bij je past? Dan is onze introductie cursus iets voor jou!

Easy Sunday Yoga | Artemis Yogacentrum IJsselstein

Easy Sunday Yoga

20 jan, 24 febr, 24 maart a.s.
Wat is een beter begin van je vrije zondag dan yoga? Tijdens deze Easy Flow Yogales van 1,5 uur komen verschillende yoga houdingen aan bod waarmee we het hele lichaam rekken, strekken, activeren en ontspannen.
 

Yoga Challenge

Yoga Challenge

7-21 jan a.s.
Wij dagen je uit!
Zit jij ook altijd vol goede voornemens? Begin het nieuwe jaar nu eens echt gezond, fit en ontspannen en doe mee met de Artemis Yoga Challenge.

 

Maak kennis met het Enneagram

Maak kennis met het Enneagram

Zondag 20 januari a.s.
Het Enneagram is een eeuwenoud karaktermodel, onderverdeeld in 9 enneagram typen. Maak in deze workshop kennis met de 9 typen en leer jezelf en anderen beter kennen en begrijpen.
 

Klankhealing

Klankhealing

16 december a.s.
Bij een Klankhealing concert is sprake van een "lig"concert; je ondergaat de klanken liggend op een matrasje onder een warme deken. Er wordt gebruik gemaakt van etnische instrumenten van over de gehele wereld. Zonder dat je er iets voor hoeft te doen brengen de klanken je in totale ontspanning.

Eindejaarsviering

Eindejaarsviering

Vrijdag 21 dec a.s.
Traditioneel sluiten we in Artemis Yogacentrum het jaar af met de Eindejaarsviering. We vieren de terugkeer van het licht. Een fijn samen-zijn met muziek, meditatie, inspiratie en rituelen. Voel je welkom!
 

Easy Xmas Yoga

Easy Xmas Yoga

26 december (2e Kerstdag) a.s.
Een heerlijk ontspannende les om even uit de drukte te ontsnappen en te genieten van aandacht voor jezelf. We beginnen met Easy Flow Yoga. Met rustige bewegingen rekken, strekken, activeren en ontspannen we het hele lichaam. We eindigen met Yoga Nidra, ook wel yogaslaap genoemd.

Meditatie in beweging

Meditatie in beweging

Woensdag 2 januari a.s.
In plaats van stil zitten zoeken we in deze les juist de beweging op om daar de stilte te ervaren. In een flow herhalen we series bewegingen om ons hart te openen en energie te laten stromen. Ook de eindontspanning is een bewegende meditatie.

Let's go deep!

Let's go deep!

Donderdag 3 januari a.s.
Heerlijke flow yogales op de klanken van deephouse muziek. Deephouse heeft een wat langzamer tempo en warmere klanken dan de traditionele house muziek. Hierdoor is het prima geschikt om een lekkere flow yogales op te doen.
 

Yoga & de chakra's

Yoga & de chakra's

Start 9 januari a.s.
Tijdens deze cursus van 6 lessen zullen we een reis maken langs alle chakra’s en de balans hierin herstellen. Elke les staat een chakra centraal. We doen yoga- en meditatie oefeningen om het chakra te activeren en in balans te brengen.


 

Yin Yoga & balls

Yin Yoga & balls

Vrijdag 8 februari a.s.
Binnen deze lange Yin Yogales komt de Yin Yoga samen met triggerpoint massage door gebruik van tennisballen. Met hulp van de tennisballen geven we een drukmassage op de triggerpoints waardoor we deze kunnen verminderen of verlichten.

 

Dag van de Liefde

Dag van de Liefde

Zondag 17 februari a.s.
In Artemis vieren we deze dag de Dag van de Liefde. Een dag vol fijne lessen en workshops om het hart te openen en de Liefde te laten stromen. Je bent van harte welkom deze dag de Liefde met ons te komen vieren! 
Je kunt één of meer losse lessen boeken of een dagkaart nemen en de hele dag meedoen.

Yin Yang Flow

Yin Yang Flow

Zondag 13 januari a.s.
In deze speciale les neemt docent Chantal van Leeuwen je mee in een flow van Yin en Yang houdingen. Elementen van verschillende yogavormen worden samengebracht. Restorative, Yin, Tai Chi en Vinyasa Flow.
 

Let your yoga dance!

Let your yoga dance!

Zondag 3 februari a.s.
Houdt je van een dynamische les? Laat je meevoeren in een flow van bewegingen.
De les is gebaseerd op Vinyasa Flow Yoga. We zullen de yogahoudingen sierlijk in elkaar laten overgaan. De yogahoudingen worden als dansbewegingen.
 

Yoga Nidra

Yoga Nidra

15 jan, 19 feb, 26 maart a.s.
Yoga Nidra is een yogavorm waarbij je in een diepe staat van ontspanning gebracht wordt. Je ligt tijdens de les op een matje en volgt de stem die je leidt door de visualisaties en ademoefeningen. Tijdens de sessie slaap je niet maar blijft je geest alert terwijl je lichaam in diepe rust is.