Inspirerende workshops
en bijzondere lessen

Naar de agenda

Workshops en bijzondere lessen

In verband met het Corona virus is het momenteel
niet mogelijk worshops en lessen te volgen in onze studio.

Alles workshops zijn voorlopig opgeschort.
Zodra we weer open mogen plannen we deze opnieuw in. 

Jij en wij willen yoga natuurlijk geen dag missen,
daarom bieden we online yogalessen aan. 

Hoe werkt het?
Ga naar ons online lesrooster.
Log hier in, of als je nog geen lid bent schrijf je hier in met je emailadres
(dit verplicht tot niets, je zit nergens aan vast).
Kies vervolgens in het lesrooster de les die je wilt volgen. 
--> Let op: de aanvangstijd is de tijd waarop de link naar de video wordt verstuurd. Deze link blijft 24 uur geldig.
Je kunt dus zelf bepalen op welk tijdstip je de les volgt. 

Wat kost het?
Je kunt voor de lessen betalen met een strippenkaart,
abonnement of een losse les boeken.
De prijzen vind je op de pagina Tarieven
Betalen gaat via Ideal. 

Heb je nog vragen?
Neem contact met ons op via 030 6011170 of info@artemisyoga.nl 

.

Introductie cursus Yoga | Artemis Yogacentrum IJsselstein

Introductie cursus Yoga

Nieuwe datum volgt
Dat yoga goed voor je is, is inmiddels wel algemeen bekend. Maar hoe begin je?
Heb jij geen of weinig yoga-ervaring en wil je graag kennismaken? Wil je ervaren wat yoga voor je kan doen en ontdekken welke yogavorm bij je past? Dan is onze introductiecursus iets voor jou!

 

Vier de lente!

Vier de lente!

GEANNULEERD
In deze workshop ga je kijken naar waar jij op dit moment staat in je leven. Wat mag blijven? Wat mag weg? Waar wil jij in groeien? Wat wil jij nieuw leven inblazen? Wat mag straks tot bloei komen? We maken een reis van binnen naar buiten. Van statisch naar dynamisch, van yin naar yang, van stilstaan naar beweging, van ingetogen stilte naar uitbundig vieren.

Yoga Nidra

Yoga Nidra

ONLINE: 9 april, 7 mei a.s.
Yoga Nidra, ook wel yogaslaap genoemd, is een yogavorm waarbij je in een diepe staat van ontspanning gebracht wordt. Je ligt tijdens de les op een matje en volgt de stem die je leidt door de visualisaties en ademoefeningen. Tijdens de sessie slaap je niet maar blijft je geest alert terwijl je lichaam in diepe rust is. 
 

Relax & Deep Relaxation

Relax & Deep Relaxation

22 mei a.s.
Deze les is gebaseerd op Restorative yoga. In een Restorative les leer je jezelf te ontspannen: waar houd je spanning vast en hoe kun je het bewust weer loslaten. De zachte benadering en de fysieke ondersteuning in de houdingen geven een diepe ontspanning. 
 

Yin Yoga XL

Yin Yoga XL

GEANNULEERD
Een heerlijke extra lange Yin Yoga les.
Yin Yoga is gericht op het versoepelen en versterken van de gewrichten en bindweefsel. Het is een rustige yoga vorm waarbij de nadruk ligt op loslaten.


 

Klankhealing

Klankhealing

24 mei a.s.
Bij een Klankhealing concert is sprake van een "lig"concert; je ondergaat de klanken liggend op een matrasje onder een warme deken. Er wordt gebruik gemaakt van etnische instrumenten van over de gehele wereld. Zonder dat je er iets voor hoeft te doen brengen de klanken je in totale ontspanning. 

Yoga Flow & Godinnen

Yoga Flow & Godinnen

Datum volgt
Goden en Godinnen zijn krachtige symbolen die deel uitmaken van ons onbewuste. In deze les maak je kennis met drie Godinnen uit de geschiedenis van India. De kracht van iedere Godin koppelen we aan een mudra-meditatie en een flow van beweging. De mudra-meditaties en flow bewegingen kun je gebruiken in je dagelijks leven. 

Sound & mantra's

Sound & mantra's

Datum volgt
In deze workshop werken we veel met klank: we maken ons lichaam los om klanken de ruimte te geven, doen adem- & klankoefeningen, een klank meditatie en zingen samen mantra’s (begeleid door het Indiaas harmonium).

 

TRE Introductie workshop

TRE Introductie workshop

Datum volgt
Wil je eens echte diepe ontspanning ervaren? Schrijf je dan in voor de TRE introductieworkshop! TRE® staat voor Tension/Trauma Release Exercises en is een lichaamsgerichte methode om diepe, chronische spanning te verminderen. 

 

Creatief schrijven & Yoga

Creatief schrijven & Yoga

GEANNULEERD
Ben je benieuwd wat yoga kan toevoegen aan jouw creatieve schrijfproces of wat schrijven kan betekenen voor jouw yogabeoefening? In deze lessen combineren we yoga, mindfulness en ademoefeningen met korte, speelse schrijfopdrachten. 

Let your Chakra's dance!

Let your Chakra's dance!

Data volgen
Chakra Dance is een heerlijke manier om los te komen van de alledaagse stress en drukte. Het herstelt de balans en brengt je uit je hoofd en in je lijf. Chakra Dance brengt innerlijke rust en inzichten in wat jou beweegt.
 

Workshop Hormoonyoga

Workshop Hormoonyoga

Datum volgt
Hormoon Yoga heeft effect op je hele lichaam, in het bijzonder op de schildklier, hypofyse, eierstokken, nieren en bijnieren. Door deze serie yoga-oefeningen komt de hormoonspiegel weer in balans. Hormoon yoga is aan te raden voor iedere vrouw, jong en oud. 

Yoga & Innerlijke vrijheid

Yoga & Innerlijke vrijheid

Zondag 10 mei a.s.
Zit jij in de juiste flow en stroomt jouw creativiteit al? In deze XL-les ervaar je jouw innerlijke vrijheid door Yoga, Movement Meditatie en Body & Mind oefeningen. We koppelen de oefeningen aan het element ‘hout’ en de lente. Ervaar hoe je jouw innerlijke vrijheid kan laten stromen en welke nieuwe deuren zich openen.

 

Self Care & Rituelen

Self Care & Rituelen

Zondag 17 mei a.s.
Rituelen kunnen je helpen om even stil te staan, rust te nemen en te voelen wat je nodig hebt in dit moment. Je maakt kennis met verschillende rituelen zoals onder andere werken met edelstenen. En we zullen een aantal mudra’s bespreken, dit zijn speciale vinger- en handhoudingen, die je helpen bij het balanceren van jouw levensenergie. 
 

Vier de zomer!

Vier de zomer!

Zaterdag 20 juni a.s.
In deze workshop ga je kijken naar wat er in jou tot bloei wil komen. Wat wil jij laten zien? Waar ligt jouw kracht? Wat heb jij te vieren? We gaan er een echt zomers feestje van maken. Met dynamische bewegingen uit de yoga, bewegende meditatie, heerlijke visualisaties, lome ontspanningsoefeningen en uitbundig dansen. Ons hart mag open en de energie mag stromen.

Yoga & TRE

Yoga & TRE

Dinsdag 19.00 uur
Deze lessen zijn een vervolg op de TRE Introductie workshop. Met een serie van 7 simpele oefeningen activeer je een natuurlijke mechanisme in je lichaam dat zorgt voor het loslaten van diepliggende spanningen in je lichaam.
 

Wereld Yoga Dag

Wereld Yoga Dag

Zondag 21 juni a.s.
Op Wereld Yoga Dag doen yogi's overal ter wereld tegelijkertijd yoga met als doel bij te dragen aan een positievere wereld. Uiteraard doen we in Artemis ook mee.
Je kunt deze dag les volgen op donatie basis. De volledige opbrengst zal ten goede komen aan Amnesty International.

.