Inspirerende workshops
en bijzondere lessen

Naar de agenda

Workshops en bijzondere lessen

Introductie cursus Yoga | Artemis Yogacentrum IJsselstein

Introductie cursus Yoga

Start 5 maart a.s.
Dat yoga goed voor je is, is inmiddels wel algemeen bekend. Maar hoe begin je? Heb jij geen of weinig yoga-ervaring en wil je graag kennismaken? Wil je ervaren wat yoga voor je kan doen en ontdekken welke yogavorm bij je past? Dan is onze introductie cursus iets voor jou!

Easy Sunday Yoga | Artemis Yogacentrum IJsselstein

Easy Sunday Yoga

24 febr, 24 maart a.s.
Wat is een beter begin van je vrije zondag dan yoga? Tijdens deze Easy Flow Yogales van 1,5 uur komen verschillende yoga houdingen aan bod waarmee we het hele lichaam rekken, strekken, activeren en ontspannen.
 

Yoga & de chakra's

Yoga & de chakra's

Tijdens deze cursus van 6 lessen zullen we een reis maken langs alle chakra’s en de balans hierin herstellen. Elke les staat een chakra centraal. We doen yoga- en meditatie oefeningen om het chakra te activeren en in balans te brengen.

 

Maak kennis met het Enneagram

Maak kennis met het Enneagram

Zaterdag 2 maart a.s.
Het Enneagram is een eeuwenoud karaktermodel, onderverdeeld in 9 enneagram typen. Maak in deze workshop kennis met de 9 typen en leer jezelf en anderen beter kennen en begrijpen.
 

Yin Yoga & balls

Yin Yoga & balls

Vrijdag 8 februari a.s.
Binnen deze lange Yin Yogales komt de Yin Yoga samen met triggerpoint massage door gebruik van tennisballen. Met hulp van de tennisballen geven we een drukmassage op de triggerpoints waardoor we deze kunnen verminderen of verlichten.
 

Yoga Nidra

Yoga Nidra

19 feb, 26 maart a.s.
Yoga Nidra is een yogavorm waarbij je in een diepe staat van ontspanning gebracht wordt. Je ligt tijdens de les op een matje en volgt de stem die je leidt door de visualisaties en ademoefeningen. Tijdens de sessie slaap je niet maar blijft je geest alert terwijl je lichaam in diepe rust is.
 

Klankhealing

Klankhealing

10 feb, 10 maart, 14 april, 19 mei a.s.
Bij een Klankhealing concert is sprake van een "lig"concert; je ondergaat de klanken liggend op een matrasje onder een warme deken. Er wordt gebruik gemaakt van etnische instrumenten van over de gehele wereld. Zonder dat je er iets voor hoeft te doen brengen de klanken je in totale ontspanning.
 

TRE Introductie workshop

TRE Introductie workshop

Zondag 24 maart a.s.
Wil je eens echte diepe ontspanning ervaren? En wil je graag een simpele maar doeltreffende methode aanleren om stress te verminderen? Schrijf je dan in voor deze TRE Introductie workshop!


 

Yoga Inzichtkaarten

Yoga Inzichtkaarten

Deze set bestaat uit 37 kaarten met daarop een foto van de yogahouding en een affirmatie. In het bijbehorende boekje vind je van elke houding de beschrijving hoe je de houding uit kunt voeren. Naast een volledige yoga work-out bevat de set series voor een goede nachtrust, versterking van de rug, een actief begin van de dag en voor een goede (hormoon)balans