Inspirerende workshops
en bijzondere lessen

Naar de agenda

Workshops en bijzondere lessen

Introductie cursus Yoga | Artemis Yogacentrum IJsselstein

Introductie cursus Yoga

Nieuwe datum volgt
Dat yoga goed voor je is, is inmiddels wel algemeen bekend. Maar hoe begin je?
Heb jij geen of weinig yoga-ervaring en wil je graag kennismaken? Wil je ervaren wat yoga voor je kan doen en ontdekken welke yogavorm bij je past? Dan is onze introductiecursus iets voor jou!
 

Yin Yoga XL

Yin Yoga XL

Vrijdag 7 aug a.s.
Een heerlijke extra lange Yin Yoga les.
Yin Yoga is gericht op het versoepelen en versterken van de gewrichten en bindweefsel. Het is een rustige yoga vorm waarbij de nadruk ligt op loslaten.
.
.

Yoga Nidra

Yoga Nidra

Zondag 26 juli, 16 aug a.s.
Yoga Nidra, ook wel yogaslaap genoemd, is een yogavorm waarbij je in een diepe staat van ontspanning gebracht wordt. Je ligt tijdens de les op een matje en volgt de stem die je leidt door de visualisaties en ademoefeningen. Tijdens de sessie slaap je niet maar blijft je geest alert terwijl je lichaam in diepe rust is. 

Let your chakra's dance!

Let your chakra's dance!

Vrijdag 31 juli, 14, 28 augustus a.s. 
Chakra Dance is combinatie van yoga, dans, rituelen en meditatie. Een heerlijke manier om los te komen van de alledaagse stress en drukte. Het herstelt de balans en brengt je uit je hoofd en in je lijf. Chakra Dance brengt innerlijke rust en inzichten in wat jou beweegt. 
.

Emotional Detox

Emotional Detox

Zondag 9 en 23 augustus a.s.
Onverwerkte gedachten, emoties en gevoelens kunnen leiden tot een blijvende stress reactie in je lichaam. In deze workshop onderzoek je aan de hand van wisselende thema’s welke gedachten en emoties jou op een negatieve manier beïnvloeden. Door dit te herkennen en te erkennen kan het helingsproces beginnen.

Klankhealing

Klankhealing

Nieuwe datum volgt
Bij een Klankhealing concert is sprake van een "lig"concert; je ondergaat de klanken liggend op een matrasje onder een warme deken. Er wordt gebruik gemaakt van etnische instrumenten van over de gehele wereld. Zonder dat je er iets voor hoeft te doen brengen de klanken je in totale ontspanning.