Vier de zomer!
Zaterdag 20 juni a.s.

Aanmelden

Vier de lente!

In de zomer voelen we de energie van de warmte. Het is een waar feest van kleuren en geluiden. We kunnen er in zwelgen, ons er in wentelen. We pellen ons uit de lagen kleding tot er slechts één of geen laagje meer overblijft. We duiken het water in en komen herboren weer boven.

In deze workshop ga je kijken naar wat er in jou tot bloei wil komen. Wat wil jij laten zien? Waar ligt jouw kracht? Wat heb jij te vieren?

We gaan er een echt zomers feestje van maken. Met dynamische bewegingen uit de yoga, bewegende meditatie, heerlijke visualisaties, lome ontspanningsoefeningen en uitbundig dansen. Ons hart mag open en de energie mag stromen.

De workshop wordt begeleid door Monique de Boer en Erik van den Meerendonk. Ieder op hun eigen manier nemen zij je mee in meditatie, visualisatie, yoga, dans, muziek, rituelen en meer…

Een heerlijke dag om de zomer en het leven te vieren!

De workshop begint om 11.00 uur. Vanaf 10.30 uur staat de thee klaar en ben je welkom binnen te lopen. De hele dag is er kruidenthee, water en lekkere snacks en tussen de middag een uitgebreide feestelijke lunch.

Dag & tijd: zaterdag 20 juni a.s. van 11.00 tot 17.00 uur

Trainers: Monique de Boer & Erik van den Meerendonk

Kosten: €95,00 p.p. incl. drankjes, lunch en snacks

Zelf meebrengen: Kleding waarin je makkelijk beweegt, een paar sokken, een trui of vest, grote doek of badlaken. Matten, kussens en dekens zijn aanwezig.