Vier de Lente!
Zaterdag 11 april a.s.

Aanmelden

Vier de lente!

In de lente zien we nieuw leven opbloeien en geboren worden. En naarmate de zon aan kracht wint, horen we het gonzen en zoemen luider om ons heen. Wat een krachten zijn er aan het werk! Het ijs smelt, de rivieren zwellen op. We maken plannen voor het komende jaar en houden een grote schoonmaak.

In deze workshop ga je kijken naar waar jij op dit moment staat in je leven. Wat mag blijven? Wat mag weg? Waar wil jij in groeien? Wat wil jij nieuw leven inblazen? Wat mag straks tot bloei komen?

We gaan een reis maken van binnen naar buiten. Van statisch naar dynamisch, van yin naar yang, van stilstaan naar beweging, van ingetogen stilte naar uitbundig vieren.

De workshop wordt begeleid door Monique de Boer en Erik van den Meerendonk. Ieder op hun eigen manier nemen zij je mee in meditatie, visualisatie, yoga, dans, muziek, rituelen en meer…

Een heerlijke dag om de lente en het leven te vieren!

De workshop begint om 11.00 uur. Vanaf 10.30 uur staat de thee klaar en ben je welkom binnen te lopen. De hele dag is er kruidenthee, water en lekkere snacks en tussen de middag een uitgebreide feestelijke lunch.

Dag & tijd: zaterdag 11 april a.s. van 11.00 tot 17.00 uur

Trainers: Monique de Boer & Erik van den Meerendonk

Kosten: €95,00 p.p. incl. drankjes, lunch en snacks

Zelf meebrengen: Kleding waarin je makkelijk beweegt, een paar sokken, een trui of vest, grote doek of badlaken. Matten, kussens en dekens zijn aanwezig.