Transformatie spel
Leer jezelf beter kennen

Aanmelden

Transformatie spel

Of je nu een persoonlijke vraag hebt, een probleem wilt oplossen of je relaties wilt verbeteren, het Transformatie spel kan je helpen bij het vinden van je antwoorden. Het spelen van het spel is een manier om jezelf beter te leren kennen. Tijdens het spel wordt je een spiegel voorgehouden en worden je talenten en mogelijkheden in een ander daglicht gezet. Op een speelse manier dring je door tot de kern van je vraagstuk en krijg je een nieuwe kijk op jezelf. 

Het Transformatie spel ziet er uit als een gewoon bordspel maar heeft het vermogen om diep in je onderbewuste door te dringen en zo antwoorden naar boven te brengen.

Aan het begin kies je als speler je eigen speldoel of thema waarmee je aan de slag wilt. Het kan een vraag zijn, een doel dat je wilt bereiken of een probleem dat je bezighoudt. 

Voorbeelden van thema's zijn:
- Balans tussen werk en ontspanning
- Relatie met partner, ouders, kinderen
- Ontwikkelen van zelfvertrouwen
- Oplossen van problemen of conflicten

Aan de hand van je thema zet je stappen op je levenspad op het speelbord. Onderweg trek je kaarten en voer je opdrachten uit. Hiermee krijg je inzichten, ontmoet je tegenslag, ervaar je pijn en creeer je wonderen. 

Het spel wordt gespeeld door maximaal 4 deelnemers. Daarnaast is er een spelbegeleider die je helpt om je vraag of thema zo duidelijk mogelijk te formuleren, het proces goed te doorlopen en vragen stelt om je inzichten duidelijk te krijgen. 

Begeleiding: Monique de Boer

Dag & tijd: 
Zondag 24 maart a.s. van 13.00 tot ongeveer 15.30 uur

Kosten: €35,00 p.p. incl. thee en wat lekkers