Bekkenbodem Yoga
Back to the base: de kracht van het bekken

Zondag 26 mei a.s.

Aanmelden

Bekkenbodem Yoga

Back to the base: de kracht van het bekken.

Je bekken is je basis, je fundament. Een gezonde, sterke bekkenbodem geeft zelfvertrouwen en stabiliteit. Het is de plek van het eerste en tweede chakra, waar de oudste emoties opgeslagen liggen. Vanuit deze chakra’s kun je verbinding met de aarde en een gevoel van basisveiligheid ervaren. Ook plezier en genieten van het leven en van je mannelijke/vrouwelijke seksualiteit horen hierbij.

Vaak is er een disbalans in het bekken door teveel of juist te weinig spanning: na zwangerschap, rond de overgang, maar ook bijvoorbeeld door veel zitten, onverwerkte emoties uit het verleden of een verkeerd gebruik van het bekken. Hierdoor raak je uit evenwicht. Als je geen gezonde basis hebt, kun je fysieke, emotionele en/of mentale problemen krijgen, zoals verzakkingen, urineverlies, verlaagd libido, rug- & knieklachten of stemmingswisselingen.

In deze extra lange les werken we met oefeningen om de bekkenbodemspieren te leren voelen, te ontspannen en te versterken. Zodat jij je weer meer thuis en krachtig gaat voelen in je eigen basis.

Datum & tijd:
Zondag 26 mei a.s. van 11.00 tot 12.30 uur

Docent: Lieke de Winther

Kosten:
2 lessen van je strippenkaart/abonnement of een losse Easy Sunday Yoga kaart á €25,00