Postnatale Yoga & Baby Massage
Start 12 april a.s.

Aanmelden

Postnatale Yoga & Baby massage

Na je zwangerschap en bevalling heeft je lichaam hersteltijd nodig. Vooral de bekkenbodem heeft veel te verduren gehad. De bekkenbodem is de belangrijkste basis voor ons, zowel emotioneel, als fysiek. Het is daarom essentieel dat deze weer veerkrachtig en sterk wordt en je jezelf tijd gunt hiervoor, ondanks alle drukte van het nieuwe moederschap.
En natuurlijk het liefst mét je kindje.

Vanaf 4 weken tot 6 maanden na je bevalling kun je deze compacte cursus van 4 lessen doen.
Ook na een keizersnede, afhankelijk van je herstel. 

We werken aan versterking van het bekken en de buik(spieren) met aandacht voor voedingshoudingen en til-technieken. Daarnaast leer je je baby een volledige massage te geven met olie en doen we samen met je kindje yoga oefeningen.

Yoga en massage van je kindje stimuleert allerlei lichaamsfuncties (o.a. bloedsomloop) en de motoriek en laat energie stromen. Ook krijgt je baby zo de kans om zijn/haar lichaam te voelen en ontdekken. Het brengt de baby tot rust, geeft een koesterend en veilig gevoel en daardoor zelfvertrouwen. 

 

Dag & tijd: Vrijdag van 11.45 tot 13.00 uur

Cursusdata: 12 en 26 april, 17 mei en 14 juni a.s.

Docent: Lieke de Winther

Kosten: €85,00 voor 4 lessen. Incl. olie, thee en wat lekkers.

Zelf meebrengen
Voeding voor je kindje, verschoning, extra kleding, een grote (badhand)doek voor jezelf en een handdoek voor je kindje. Evt. een buggy bv voor als je kindje wil slapen.