Maak kennis met de docenten van
Artemis Yogacentrum IJsselstein

Monique de Boer

Artemis Yogacentrum is in 2001 opgericht door Monique de Boer. Monique heeft de beroepsopleiding Yoga, Meditatie en Oosterse Psychologie gevolgd. Met als specialisaties Chakra Psychologie, Meditatie, Zwangerschapsyoga en Kinderyoga.  Daarnaast is ze EIK therapeut (Enneagram Integratiekunde) en Life coach. 
Aan het Enneagramcollege volgde ze opleidingen Enneagram coach, Energetic Psychology en Enneagram Kinder- en Gezinscoach. 

Verder heeft zij diverse trainingen en cursussen gevolgd op het gebied van meditatie, coaching, chakrapsychologie, spirituele- en intuïtieve ontwikkeling, healing en yoga. Ze is internationaal gecertificeerd Psych-K Facilitator en Soul Body Fusion Healing Practitioner. 

De yogalessen van Monique kenmerken zich door de rustige flow, duidelijke uitleg en intuitieve opbouw. 

"Yoga is voor mij vooral het contact maken met jezelf, je eigen waarachtigheid en kernverlangen. Hoe je de yoga-houding ervaart is daarbij belangrijker dan hoe je deze uitvoert. Het is mijn passie en levensdoel mensen weer in contact te brengen met hun gevoel. Zodat ze kunnen gaan leven vanuit hun hart."

In Artemis heeft Monique haar coaching praktijk: Artemis Body & Mind

 

Monique de Boer | Docenten Artemis Yogacentrum IJsselstein