Maak kennis met de docenten van
Artemis Yogacentrum IJsselstein

Lieke de Winther

Lieke de Winther heeft haar opleiding tot yogadocent gevolgd bij Saswitha Opleiding voor Yoga en Wijsbegeerte in Bilthoven met als specialisaties zwangerschapsyoga en senioren yoga. 
Ze is verder geschoold in adembegeleiding, ayurvedische massage en yoga bij rug- en nekklachten. Daarnaast heeft ze diverse bewustzijnstrainingen op het gebied van zijnsoriëntatie en een coachopleiding gevolgd. 

‘In mijn lessen is de adem de dragende kracht van elke beweging. De concentratie op de adem brengt je met een meditatieve aandacht naar binnen. Elke keer dat je in- en uitademt verbindt de adem lichaam en bewustzijn. Ik vind dat heel respectvol en intiem. Dichterbij jezelf kun je niet komen, inclusief alle mogelijkheden en beperkingen van het moment.
Ik hou ervan om via mijn lessen cursisten te stimuleren hun lichaam te ontdekken en uit te dagen, daarin meer thuis te komen en te ontspannen. En om hun levendigheid en nieuwsgierigheid te prikkelen. Het is elke keer weer mooi om te zien dat mensen de les heel anders verlaten dan ze binnengekomen zijn".

Lieke de Winther | Docenten Artemis Yogacentrum IJsselstein