De verschillende yogalessen
van Artemis Yogacentrum IJsselstein

Gratis proefles of aanmelden
Meditatie | Artemis Yogacentrum IJsselstein

Meditatie

Door te mediteren kom je in contact met wie je werkelijk van binnen bent. In stilte zitten met je aandacht gefocust helpt om je hoofd leeg te maken en schept ruimte voor nieuwe ideeën en inzichten.
.
.

Easy Flow Yoga | Artemis Yogacentrum IJsselstein

Easy Flow Yoga

Easy Flow Yoga is een yoga vorm waarin gewerkt wordt met rustige bewegingen. In de les worden statische en dynamische houdingen afgewisseld waardoor een natuurlijke flow ontstaat. Er wordt veel aandacht besteed aan de ademhaling en het ontspannen in de beweging.

Hatha Yoga | Artemis Yogacentrum IJsselstein

Hatha Yoga

Bij Hatha-yoga worden de oefeningen gekoppeld aan de ademhaling. Dynamische- en statische oefeningen worden hierbij afgewisseld. Door het beoefenen van Hatha-yoga breng je balans tussen actie en rust, in- en uitademen, lichaam en geest.

Poweryoga Artemis Yogacentrum IJsselstein

Poweryoga

Poweryoga is een krachtige en dynamische yogavorm waarbij gewerkt wordt aan souplesse en het vergroten van je conditie. Het regelmatig beoefenen van Poweryoga zorgt er voor dat je energieker wordt, je meer fit voelt en rustiger in je hoofd.

Yogilates Artemis Yogacentrum IJsselstein

Yogilates

Deze pittige les is een combinatie van Yoga en Pilates. We beginnen de les met een aantal zonnegroeten om het lichaam op te warmen. Gevolgd door houdingen en oefeningen die vooral gericht zijn op buik- en rompspieren.
 

Vinyasa Yoga | Artemis Yogacentrum IJsselstein

Vinyasa Yoga

In deze pittige en dynamische les worden de houdingen uitgevoerd in een vloeiende beweging. Door de krachtige houdingen wordt er gewerkt aan een sterk lichaam. Daarnaast doen we oefeningen om de buik- en rompspieren sterker te maken.

Easy Flow & Meditatie Artemis Yogacentrum IJsselstein

Easy Flow & Meditatie

Meditatie is een hulpmiddel om een rustpunt te vinden in je drukke leven, een moment om tot jezelf te komen. Regelmatig mediteren helpt om te ontspannen, je gedachten tot rust te brengen en in contact te komen met de stilte in jezelf.

Yin Yoga | Artemis Yogacentrum IJsselstein

Yin Yoga

Yin Yoga is gericht op het versoepelen en versterken van de gewrichten en bindweefsel. Door de yoga positie lang aan te houden worden de dieper liggende spieren gerekt. Het is een rustige yoga vorm waarbij de nadruk ligt op loslaten.
 

Mindfulness Yoga

Mindfulness & Yoga

Met het beoefenen van yoga breng je de aandacht naar binnen. Mindfulness nodigt je uit tot bewustwording en acceptatie van dat wat er is. Elke les bestaat uit rustige, meditatieve yogahoudingen, ademoefeningen en meditatie. 
.

Piates

Pilates

Pilates is ontwikkeld voor het versterken van de core stability. Door het trainen van de spieren in deze gebieden krijg je een betere lichaamshouding, meer flexibiliteit en een krachtig en gezond lichaam.
.
.

Easy Sunday Yoga

Easy Sunday Yoga

Wat is er fijner dan je vrije zondag beginnen met yoga en meditatie? In deze les doen we rustige yoga bewegingen om de energie te laten stromen. Ademhalinsgoefeningen, meditatie en mindfulness brengen ontspanning in het lichaam en de geest tot rust.

Zwangerschapsyoga

Zwangerschapsyoga

De cursus Zwangerschapsyoga biedt je een rustpunt in de week en helpt je jouw zwangerschap zo ontspannen mogelijk te beleven. In de les wordt aandacht besteed aan een goede lichaamshouding en je leert hoe je de verschillende fases van de zwangerschap en bevalling zo prettig mogelijk kunt laten verlopen.

Privé les

Privé les

Een privé yoga les wordt helemaal afgestemd op jouw behoeften. Je krijgt één op één begeleiding van de docent op een tijdstip dat jou uitkomt.
Een privé les kan fijn zijn bij herstel van ziekte, blesuure of burn-out, bij zwangerschap, als kennismaking met yoga of als je liever niet in een groep wilt.