De verschillende yogalessen
van Artemis Yogacentrum IJsselstein

Gratis proefles of aanmelden

Yoga binnen, buiten en online

Vanaf 1 juli 2020 geven we weer lessen in onze studio. 
Daarnaast blijven we lessen buiten en online aanbieden. 
In verband met Corona maatregelen, vakanties van docenten en weersomstandigheden kan het aanbod per week wisselen. 

Schrijf je via ons lesrooster in voor de les die jij wilt volgen.
Bij de les staat vermeld of deze buiten is of online. Staat er niets bij, dan vindt de les in de studio plaats. De buiten lessen vinden op verschillende locaties plaats. In het rooster staat bij de lesomschrijving het adres vermeld.

Voor de lessen binnen en buiten houden we ons aan het protocol ter voorkoming van verspreiding van het Corona virus. 
De link naar de online lessen ontvang je per email op het aangeveven tijdstip.
De link blijft 24 uur geldig. 
.

Introductie cursus Yoga | Artemis Yogacentrum IJsselstein

Introductie cursus Yoga

Dat yoga goed voor je is, is inmiddels wel algemeen bekend. Maar hoe begin je?
Heb jij geen of weinig yoga-ervaring en wil je graag kennismaken? Wil je ervaren wat yoga voor je kan doen en ontdekken welke yogavorm bij je past? Dan is onze introductiecursus iets voor jou!

Easy Flow Yoga | Artemis Yogacentrum IJsselstein

Easy Flow Yoga

Easy Flow Yoga is een yoga vorm waarin gewerkt wordt met rustige bewegingen. In de les worden statische en dynamische houdingen afgewisseld waardoor een natuurlijke flow ontstaat. Er wordt veel aandacht besteed aan de ademhaling en het ontspannen in de beweging.

Hatha Yoga | Artemis Yogacentrum IJsselstein

Hatha Yoga

Bij Hatha-yoga worden de oefeningen gekoppeld aan de ademhaling. Dynamische- en statische oefeningen worden hierbij afgewisseld. Door het beoefenen van Hatha-yoga breng je balans tussen actie en rust, in- en uitademen, lichaam en geest.

Poweryoga Artemis Yogacentrum IJsselstein

Poweryoga

Poweryoga is een krachtige en dynamische yogavorm waarbij gewerkt wordt aan souplesse en het vergroten van je conditie. Het regelmatig beoefenen van Poweryoga zorgt er voor dat je energieker wordt, je meer fit voelt en rustiger in je hoofd.

Yogilates Artemis Yogacentrum IJsselstein

Yogilates

Deze pittige les is een combinatie van Yoga en Pilates. We beginnen de les met een aantal zonnegroeten om het lichaam op te warmen. Gevolgd door houdingen en oefeningen die vooral gericht zijn op buik- en rompspieren.
 

Vinyasa Yoga | Artemis Yogacentrum IJsselstein

Vinyasa Yoga

In deze pittige en dynamische les worden de houdingen uitgevoerd in een vloeiende beweging. Door de krachtige houdingen wordt er gewerkt aan een sterk lichaam. Daarnaast doen we oefeningen om de buik- en rompspieren sterker te maken.

Easy Flow & Meditatie Artemis Yogacentrum IJsselstein

Easy Flow & Meditatie

Meditatie is een hulpmiddel om een rustpunt te vinden in je drukke leven, een moment om tot jezelf te komen. Regelmatig mediteren helpt om te ontspannen, je gedachten tot rust te brengen en in contact te komen met de stilte in jezelf.

Yin Yoga | Artemis Yogacentrum IJsselstein

Yin Yoga

Yin Yoga is gericht op het versoepelen en versterken van de gewrichten en bindweefsel. Door de yoga positie lang aan te houden worden de dieper liggende spieren gerekt. Het is een rustige yoga vorm waarbij de nadruk ligt op loslaten.
 

Mindfulness Yoga

Mindfulness Yoga

Met het beoefenen van yoga breng je de aandacht naar binnen. Mindfulness nodigt je uit tot bewustwording en acceptatie van dat wat er is. Elke les is opgebrouwd rondom een thema en bestaat uit rustige, meditatieve yogahoudingen, ademoefeningen en meditatie. 

Yoga Nidra

Yoga Nidra

Yoga Nidra, ook wel yogaslaap genoemd, is een yogavorm waarbij je in een diepe staat van ontspanning gebracht wordt. Je ligt tijdens de les op een matje en volgt de stem die je leidt door de visualisaties en ademoefeningen. Tijdens de sessie slaap je niet maar blijft je geest alert terwijl je lichaam in diepe rust is. 

Privé les

Privé les

Een privé yoga les wordt helemaal afgestemd op jouw behoeften. Je krijgt één op één begeleiding van de docent op een tijdstip dat jou uitkomt.
Een privé les kan fijn zijn bij herstel van ziekte, blesuure of burn-out, bij zwangerschap, als kennismaking met yoga of als je liever niet in een groep wilt.