Klankhealing

Laat je meevoeren op de helende klanken

Aanmelden

Klankhealing

Bij een klankhealing concert is sprake van een "lig"concert; je ondergaat de klanken liggend op een matrasje onder een warme deken. Het concert ontstaat zuiver intuïtief waarbij we ons bewegen door de ruimte. We hanteren etnische instrumenten van over de gehele wereld.

Zoals didgeridoo's uit Australië, de Chinese gong, Sjamanendrums, Tibetaanse klankschalen, diverse percussie en andere instrumenten.Daarbij gebruiken we naast de instrumenten ook de stem met boventoonzang en maken we gebruik van helende handen.

Door de combinatie van klanken, trillingskwaliteiten, ritmes en de intentie van de spelers ontstaat een klankensfeer die de totale lichaamsenergie in beweging zet. Zonder dat je er iets voor hoeft te doen brengt deze klankensfeer je in een meditatieve staat; daar waar diepe ontspanning mogelijk is, inzichten zich voor kunnen doen en heling van binnenuit kan plaatsvinden.
Niet alleen luisteren met het oor maar met het gehele lichaam. Een innerlijke reis die voor ieder individu uniek is, een direct ervaren. Er staat geen norm op. Een cadeautje aan jezelf.

Een concert duurt circa 90 minuten en wordt door 2 ervaren spelers uitgevoerd (spelers van Dreamtime Healing Circle Nederland).
Er zijn yoga matten aanwezig. Mocht je comfortabeler willen liggen dan kun je een eigen matrasje of slaapzak meenemen.

Dag & tijd: zondag van 11.00 tot 12.30 uur

Concertdata:
15 december 2019
16 februari, 15 maart, 19 april, 24 mei 2020

Kosten:
€ 25,00 per persoon, per concert incl. thee

Begeleiding:
Martien Adriaansen & Jeannine vd Heijden

Aanmelden of informatie:
www.touchingsounds.nl of 06 4476 4290