Jij & je baby
Postnatale yoga, babymassage & baby yoga

Aanmelden

Jij & je baby

Een blok van 4 lessen postnatale yoga, baby yoga en babymassage.
Ontspannen lessen met aandacht voor een nieuwe balans, herstel van je bekken (je basis) en buik
en voor massage van- en yoga met je baby. 

Na je zwangerschap en bevalling heeft je lichaam hersteltijd nodig. Vooral de bekkenbodem heeft veel te verduren gehad. De bekkenbodem is de belangrijkste basis voor ons, zowel emotioneel, als fysiek. Het is daarom essentieel dat deze weer veerkrachtig en sterk wordt en je jezelf tijd gunt hiervoor, ondanks alle drukte van het nieuwe moederschap. En natuurlijk het liefst mét je kindje.

Vanaf 6 weken tot 6 maanden na je bevalling kun je deze compacte cursus van 4 lessen doen (ook na een keizersnede, afhankelijk van je herstel). We werken aan versterking van het bekken en de buik(spieren) met aandacht voor voedingshoudingen en til-technieken. Daarnaast leer je je baby een volledige massage te geven met olie en doen we samen met je kindje yoga oefeningen.

Yoga en massage van je kindje stimuleert allerlei lichaamsfuncties (o.a. bloedsomloop) en de motoriek en laat energie stromen. Ook krijgt je baby zo de kans om zijn/haar lichaam te voelen en ontdekken. Het brengt de baby tot rust, geeft een koesterend en veilig gevoel en daardoor zelfvertrouwen. 

 

Dag & tijd: 
Vrijdag 11.45 tot 13.00 uur (deur open vanaf 11.30 uur)

Data:
1, 8, 15 en 22 juni a.s.

Docent: Lieke de Winther

Kosten
€80,00 voor 4 lessen, incl. thee met wat lekkers en olie

Zelf meebrengen:
Voeding voor je kindje, verschoning, extra kleding, een grote (badhand)doek voor jezelf en een handdoek voor je kindje.
Eventueel een buggy bv voor als je kindje wil slapen.