Maak kennis met het Enneagram

Aanmelden

Maak kennis met het Enneagram

Wil jij meer over jezelf leren en ontdekken waarom je doet wat je doet? Kom dan kennismaken met het Enneagram.

Het Enneagram is psychologisch karaktermodel. Inzicht in het Enneagram kan je helpen inzicht te krijgen in jezelf. Waar komt jouw gedrag vandaan? Wat zijn je motivaties en onderliggende overtuigingen om te handelen zoals je handelt?

Het Enneagram ziet eruit als een cirkel met daarop 9 punten die de Enneatypen (karaktertypen) genoemd worden en die onderling met elkaar verbonden zijn. In ieder van ons zijn alle 9 enneatypen aanwezig. Maar meestal is er één type dominant.

De enneatypen laten de manier zien waarop jij in het leven staat. Het geeft inzicht in je karakter, kwaliteiten en valkuilen. Het Enneagram legt bloot wat de motivaties zijn voor je bewuste en onbewuste gedragspatronen, hoe je omgaat met problemen, wat je talenten zijn, waar je beperkingen liggen en hoe je je gedraagt in contact met anderen.

Het Enneagram biedt een handvat om te werken aan je eigen persoonlijke groei. Je leert jezelf en anderen beter begrijpen en snapt waarom mensen op een bepaalde manier reageren. 

In deze kennismakingsworkshop maak je kennis met alle 9 enneagram typen en je ontdekt wat jouw dominante enneatype is. Zo leer je meer over jezelf en anderen. 

Dag & tijd: Nieuwe datum volgt

Trainer: Monique de Boer

Kosten: €25,00 (workshop) of 2 strippen van je strippenkaart/abonnement