Emotional Detox
Zondag 9 en 23 augustus a.s.

Aanmelden

Emotional Detox

Detox betekent ontgiften. Je ontdoet jezelf van het gif dat jou schade toebrengt. Onverwerkte gedachten, emoties en gevoelens kunnen zo’n gif zijn. Ze kunnen leiden tot een blijvende stress reactie in je lichaam. Je raakt dan gespannen, krijgt pijnklachten, de energiestroom raakt geblokkeerd en je kunt zelfs ziek worden.

In de workshop Emotional Detox gaan we samen aan de slag met deze blokkades. Aan de hand van wisselende thema’s onderzoek je welke gedachten en emoties jou op een negatieve manier beïnvloeden. Door dit te herkennen en te erkennen kan het helingsproces beginnen.

In de workshop maken we gebruik van EFT. Emotional Freedom Technique is een methode om negatieve emoties te transformeren naar positieve gevoelens. EFT bestaat uit het zachtjes kloppen op speciale punten op het lichaam. Emoties, herinneringen en overtuigingen laat je los waardoor er ruimte komt voor nieuwe energie.

Elke workshop heeft een eigen thema en ziet er anders uit. Soms doen we zachte yoga bewegingen om het lichaam los te maken en de energie te laten stromen. Meditatie-, visualisatie- en mindfulness oefeningen zorgen voor inzichten en bewustwording. Net als muziek en inzichtkaarten.
 

Wat levert het je op?

Bewustwording van je gevoelens en emoties

Meer rust in je hoofd

Je voelt je meer ontspannen en hebt meer energie

Acceptatie en heling van oude pijn

Stress gerelateerde lichamelijke klachten kunnen verdwijnen

Je zit lekkerder in je vel
 

Deze workshop komt regelmatig terug maar is nooit hetzelfde. Je kunt dus vaker meedoen en steeds iets nieuws ontdekken.

Datum & tijd: 
Zondag 9 augustus a.s. van 10.00 tot 11.30 uur
Zondag 23 augustus a.s. van 10.00 tot 11.30 uur

Docent: Monique de Boer

Kosten: 2 lessen/strippen van je tegoed of losse workshop á €25,00