Community Style Acupuncture

In 15 minuten van je pijnklacht af!

Zondag 18 november a.s.

Aanmelden

Community Style Acupuncture

Heb je blessure of pijnklacht? Dan kan Community Style Acupuncture (CSAcupuncture) je helpen! Tijdens de Open Dag op zondag 18 november a.s. zijn 2 ervaren acupuncturisten/fysiotherapeuten aanwezig om je te behandelen.

Community Style Acupunctuur (CSAcupunctuur) is een doeltreffende manier om lokale pijn te verminderen, met direct resultaat. Veel mensen ervaren verlichting van hun klachten tijdens het eerste consult!

Voor wie?
CSAcupunctuur is geschikt voor iedereen met een lokale pijnklacht. Dus pijn op 1 plek in het lichaam. Voorbeelden zijn sportblessures, knieklachten, lage rug pijn, tenniselleboog, nek/schouderpijn of bijvoorbeeld hoofdpijn.

Hoe werkt het?
CSAcupunctuur ofwel groepsacupunctuur is gebaseerd op de ‘Balansmethode’ van Dr. Tan en vindt plaats met meerdere mensen tegelijk in een gezamenlijke ruimte. Het meest ideaal is als je een joggingbroek en hemd aantrekt, want er wordt meestal op armen en benen geprikt. Je geeft zelf aan waar de pijn zit.

Jan Joost Kolsteeg en Madelèn Vernooij, twee speciaal in deze ‘Balansmethode’ getrainde acupuncturisten/fysiotherapeuten zetten naaldjes op punten op afstand waardoor de energie in het pijnlijke gebied weer vrij kan gaan stromen. In het pijnlijke gebied zelf hoeft niet geprikt te worden. Je voelt direct of er verandering is in de pijn en/of beweeglijkheid. Daarna blijf je nog een half uur ontspannen zitten. Tegelijkertijd wordt er iemand anders op dezelfde manier behandeld. Het kan zijn dat er 5 mensen naast elkaar zitten; groepsacupunctuur dus!

Meer dan pijnbestrijding
Behalve dat de pijn minder zal worden doet CSAcupunctuur nog meer met je. Je zult merken dat je je beter gaat voelen en beter kunt ontspannen. Daarnaast krijg je tijdens de behandeling uitleg en instructies over hoe je het pijnlijke lichaamsdeel het beste wel of niet kunt gebruiken.

Vervolg...
Het resultaat van CSAcupunctuur is gelijk voelbaar. Echter, afhankelijk van de ernst van je klachten en van de omstandigheden, kan het zijn dat de klachten weer terug komen. Het effect moet namelijk ‘stapelen’. Daarom krijg je advies over de frequentie van eventuele vervolgbehandelingen om een zo optimaal en langdurig mogelijk resultaat te behalen.

Kosten
Ter gelegenheid van de open dag van Artemis Yogacentrum rekenen wij ter kennis making met deze methode slechts €20,00 per persoon.  Dit wordt ter plaatse contant voldaan.

Eventuele vrijblijvende vervolg consulten kosten €61,00 en worden mogelijk voor een groot deel vergoedt door je zorgverzekeraar in de aanvullende polis.

Contact:
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jan Joost Kolsteeg 06-27425241

Tijden:
Jan Joost en Marlene zijn aanwezig van 11.00-14.00 uur. 

Via onderstaande button kun je zelf aanmelden en een gewenste tijd kiezen.