Maak kennis met de docenten van
Artemis Yogacentrum IJsselstein

Chantal van Leeuwen

Chantal van Leeuwen heeft de Alliance RYT 200-uur Hatha Yoga opleiding, de 100-uur Ashtanga/Vinyasa/Power opleiding gevolgd en 100-uur Vinyasa Flow Yoga & Movement Meditation by Shiva Rea. Ze heeft een achtergrond in klassiek - en modern ballet en Pilates. Chantal volgt op dit moment modules voor de Alliance RYT 500 uur Yoga opleiding. Daarnaast is ze opgeleid tot Body & Mind Language coach (BML).

Haar manier van lesgeven kenmerkt zich door een dynamische stijl waarbij aandacht is voor alignment en bewustzijn van het lichaam en de adem.

‘Vanaf het eerste moment dat ik in aanraking kwam met het beoefenen van yoga, merkte ik meteen dat yoga iets met me deed. Het gaf mij ontspanning en tegelijk veel energie. Ik ben veel verschillende yogavormen gaan volgen. Ik denk dat mede door mijn dansachtergrond de dynamische yogastijl mij erg aanspreekt. Yoga is voor mij een voortdurend proces waarin je je geest kalmeert en werkt aan een krachtig lichaam, maar nog belangrijker de kracht ervaart om naar je eigen lichaam te luisteren. Een manier om dicht bij jezelf te komen en jezelf te ontwikkelen.’

Chantal van Leeuwen | Docenten Artemis Yogacentrum IJsselstein