Blogs & inspiratie
van Artemis Yogacentrum

Blogs & inspiratie

Houd het hoofd koel!

Houd het hoofd koel!

Er lijkt maar geen einde te komen aan het prachtige zomerweer. Ook voor de komende weken wordt niet anders verwacht dan zonneschijn en nog meer zonneschijn. De temperaturen breken alle records. Hoe houd je het hoofd koel in deze warmte?

Vind je ideale yogareis

Vind je ideale yogareis

Met de populariteit van yoga stijgt ook het aanbod aan yogareizen. Naast professionele reisorganisaties bieden ook veel yogastudio’s één of meer keer per jaar een yogareis aan. Hoe kies je nu een goede yogareis? 
 

Flexibiliteit

Flexibiliteit

Een flexibel lichaam is in staat zich te bewegen in verschillende houdingen en posities. Een flexibele geest beweegt mee met de wisselende omstandigheden van het leven. Het zorgt dat je je aanpast als je situatie verandert. 
 

Een soepele rug

Een soepele rug

Je bent zo jong als je rug soepel is. Helemaal waar. Iedereen die weleens last heeft (gehad) van rugpijn weet hoe verlammend dit kan werken. En hoe oud je je kunt voelen als je stram en stijf van de pijn probeert te bewegen.
 

Echte mannen doen aan yoga | Artemis Yogacentrum

Echte mannen doen yoga

Gelukkig hebben we het “geiten-wollen-sokken” imago al enige tijd afgeschud, toch blijft het aantal mannen in een yogales achter bij de dames. Jammer want de positieve effecten van yoga zijn natuurlijk net zo goed voor mannen.
 

Yoga is voor iedereen

Yoga is voor iedereen

Om yoga te kunnen doen hoef je niet lenig of jong te zijn en je hoeft al helemaal niet aan de laatste yoga fashion mee te doen. Als je kunt ademen dan kun je yoga doen. Er zijn zoveel verschillende yogavormen dat je altijd wel een stijl vindt die bij je past. 

Yoga maakt fit, blij en ontspannen

Fit met yoga

Yoga maakt fit, blij en ontspannen. Yoga is dé manier om aan je fysieke, mentale en emotionele gezondheid te werken. Er zijn tal van wetenschappelijke studies die aantonen dat yoga een positief effect heeft op je gevoel van welzijn.