Inspirerende workshops
en bijzondere lessen

Naar de agenda

Workshops en bijzondere lessen

Yoga Nidra | Artemis Yogacentrum IJsselstein

Yoga Nidra

Woensdag 27 december a.s.
Yoga Nidra, ook wel yogaslaap genoemd, is een yogavorm waarbij je in een diepe staat van ontspanning gebracht wordt. Je ligt tijdens de les op een matje en volgt de stem die je leidt door de visualisaties en ademoefeningen. 

 

Easy Xmas Yoga | Artemis Yogacentrum IJsselstein

Easy Xmas Yoga

Zondag 24 december a.s.
Op de dag voor Kerst staat deze les helemaal in het teken van ontspannen. We beginnen met rustige yoga oefeningen om je lichaam zacht in beweging te brengen. Gevolgd door een extra lange eindontspanning. 

 

Introductie cursus yoga

Introductie cursus yoga

Start 9 januari a.s.
Dat yoga goed voor je is, is inmiddels wel algemeen bekend. Maar hoe begin je? 
Heb jij geen of weinig yoga-ervaring en wil je graag kennismaken? Wil je ervaren wat yoga voor je kan doen en ontdekken welke yogavorm bij je past? Dan is onze introductie cursus iets voor jou! 

Yoga voor Serious Request

Yoga Serious Request

Zaterdag 23 december a.s.
In de week voor Kerst haalt NPO 3FM samen met heel Nederland geld op om ouders en kinderen te herenigen. Artemis Yogacentrum IJsselstein steunt 3FM Serious Request en daarom komen wij in actie. Op zaterdag 23 december a.s. kun je verschillende yogalessen volgen.

Yoga in Kerstsfeer bij Artemis Yogacentrum IJsselstein

Yoga in kerstsfeer

19 t/m 29 december a.s.
Kerstmis is het feest van het licht, we vieren het einde van de donkere dagen. In deze weken zijn er verschillende speciale lessen in Kerstsfeer. 
Kom meedoen en laat je innerlijk licht schijnen!
 

Eindejaarsviering met Artemis Yogacentrum IJsselstein

Eindejaarsviering

Donderdag 28 december a.s.
Aan het einde van het jaar staan we samen even stil bij wat het afgelopen jaar ons heeft gebracht en wat we wensen voor het nieuwe jaar. Een fijn samen-zijn met muziek, meditatie en meer...

 

Transformatie spel

Transformatie spel

Zondag 10 december a.s.
Of je nu een persoonlijke vraag hebt, een probleem wilt oplossen of je relaties wilt verbeteren, het Transformatie spel kan je helpen bij het vinden van je antwoorden. Het spelen van het spel is een manier om jezelf beter te leren kennen. 

Klankhealing

Klankhealing

Zondag 17 december a.s.
Bij een klankhealing concert is sprake van een "lig"concert; je ondergaat de klanken liggend op een matrasje onder een warme deken. Het concert ontstaat zuiver intuïtief waarbij we ons bewegen door de ruimte. 
 

Kleur je karakter

Kleur je karakter

Vrijdag 5 januari a.s.
In deze workshop ga je aan de slag met kleur. Je ontdekt wat de verschillende kleuren betekenen, hoe je beïnvloed wordt door kleur en je leert jezelf beter kennen aan de hand van kleuren.