Docenten

Monique de Boer

Artemis Yogacentrum is opgericht door Monique de Boer. Monique kwam rond 1990 in contact met yoga en is zich daar sinds die tijd in gaan verdiepen. Ze heeft de beroepsopleiding Yoga, Meditatie en Oosterse Psychologie gevolgd.

Jolanda vd Akker

Jolanda studeerde in 1993 af als oefentherapeut Mensendieck en specialiseerde zich daarna als psychosomatisch therapeut, coach en trainer. 

Marianne Langkamp

Marianne Langkamp heeft in 2012 de opleiding tot yogadocent afgerond. Zij kwam in 1994 voor het eerst in contact met yoga en beoefent sindsdien met name Hatha Yoga. Daarnaast beoefent zij sinds 2001 Vipassana meditatie in de traditie van S.N. Goenka.

Chantal van Leeuwen

Chantal van Leeuwen heeft de Alliance RYS 200-uur Yoga opleiding tot yogadocent gevolgd. En de 100-uur Ashtanga/Vinyasa/Power opleiding. Ze heeft een achtergrond in klassiek - en modern ballet en Pilates. Chantal volgt tevens de opleiding Vinyasa RYS 500-uur.

Lieke de Winther

Lieke de Winther heeft haar opleiding tot yogadocent gevolgd bij Saswitha Opleiding voor Yoga en Wijsbegeerte in Bilthoven met als specialisaties zwangerschapsyoga en senioren yoga. 

Nieuwsbrief

Als je op de hoogte wilt blijven van onze yogalessen en -workshops, abonneer je dan op onze nieuwsbrief.

Agenda

1 okt: Klankhealing
8 okt: Workshop Liefde
16 okt: Easy Fall Yoga
17 okt: Power Fall Yoga
29 okt: Easy Sunday Yoga
4 nov: Workshop Kinderyoga
5 nov: Klankhealing
26 nov: Easy Sunday Yoga
17 dec: Klankhealing
21 jan: Easy Sunday Yoga
18 feb: Easy Sunday Yoga
18 mrt: Easy Sunday Yoga

Artemis Yoga op Facebook

Contact

Industrieweg 20
3401 MA IJsselstein

info@artemisyoga.nl
030 6011170

 

Deze website gebruikt cookies om de website beter te laten werken