55+ Yoga

Yoga past bij elke leeftijd en zeker als je ouder wordt. Het is belangrijk te blijven bewegen om gezond te blijven. 55+ yoga vergroot de vitaliteit en levenslust en draagt bij aan fysiek- en emotioneel welzijn. 

Bij regelmatig yoga beoefenen verbetert de lichamelijke conditie en wordt de innerlijke levenskracht gestimuleerd. Yoga is goed tegen ouderdomskwaaltjes als hoge bloeddruk en stijve gewrichten. Naast fysieke oefeningen wordt gewerkt met ademhalings- en ontspanningsoefeningen. 

De oefeningen worden op de grond aangeboden maar kunnen indien nodig op een stoel gedaan worden. Een les duurt een uur en wordt afgesloten met een ontspanningsoefening en een kopje thee.

Of je in de 55+ groep past is niet alleen leeftijd afhankelijk. De één voelt zich nog fit en kan prima met een reguliere les meekomen, een ander vindt het juist prettig in een groep met leeftijdsgenoten mee te doen. Dit kun je alleen zelf ervaren. 
Artemis Yogacentrum bevindt zich op de 1e verdieping, er is een lift aanwezig. 

In Artemis wordt op de volgende tijd 55+ Yoga gegeven:

Dinsdag 10.00 uur

Inschrijven: bij voorkeur via het online inschrijfformulier. Maar een email sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bellen naar 030 6011170 kan ook. 

Nieuwsbrief

Als je op de hoogte wilt blijven van onze yogalessen en -workshops, abonneer je dan op onze nieuwsbrief.

Agenda

1 okt: Klankhealing
8 okt: Workshop Liefde
16 okt: Easy Fall Yoga
17 okt: Power Fall Yoga
29 okt: Easy Sunday Yoga
4 nov: Workshop Kinderyoga
5 nov: Klankhealing
26 nov: Easy Sunday Yoga
17 dec: Klankhealing
21 jan: Easy Sunday Yoga
18 feb: Easy Sunday Yoga
18 mrt: Easy Sunday Yoga

Artemis Yoga op Facebook

Contact

Industrieweg 20
3401 MA IJsselstein

info@artemisyoga.nl
030 6011170

 

Deze website gebruikt cookies om de website beter te laten werken