Praktische informatie

Proefles
Om kennis te maken met de docent en te ervaren of een bepaalde yoga vorm bij je past is het mogelijk één keer gratis proefles te volgen (m.u.v. Zwangerschapsyoga). Wil je meer lessen uitproberen dan kun je een losse les of strippenkaart aanschaffen. 

Abonnementen en strippenkaarten
Op de pagina tarieven vind je een overzicht van alle abonnementen en strippenkaarten en de bijbehorende tarieven.

Online inschrijven en afmelden
Je kunt je online voor lessen inschrijven. Heb je een doorlopend abonnement dan ben je al ingeschreven voor een vast lesuur per week. Wanneer je een les moet missen i.v.m. bijvoorbeeld ziekte of vakantie dan kun je deze les online afmelden. Als je dit doet meer dan 4 uur voor de betreffende les dan wordt de gemiste les toegevoegd aan je les tegoed en kun je deze later inhalen (binnen de geldigheidstermijn van je abonnement of strippenkaart). Een les die niet of korter dan 4 uur voor aanvang wordt afgemeld wordt afgeschreven van je lestegoed en kan niet worden ingehaald. 
Naar inloggen cursisten

Deelnemen aan een les
Om deel te kunnen nemen aan een les meld je je online aan. Behalve als je een doorlopend abonnement hebt, dan ben je al aangemeld voor een vaste les. Alle lessen beginnen op tijd. Een kwartier voor aanvang van de les gaat de deur open. Zodra de les is begonnen sluit de deur en is toegang niet meer mogelijk. 
In de yogazalen zijn matten, kussens en dekens aanwezig. Je hoeft alleen zelf een grote (hand)doek mee te brengen. Deze heb je nodig om je mat en de kussens te bedekken. Er is een kleedruimte aanwezig en kluisjes voor je waardevolle spullen. Jassen, tassen en andere items die tijdens de yogales niet nodig zijn mogen niet meegenomen worden in de zaal. 

Schoolvakanties en feestdagen
Tijdens de vakanties van de basisscholen (Voorjaarsvakantie, Meivakantie, Herfstvakantie en Kerstvakantie) en op feestdagen vervallen de reguliere lessen. Bij cursisten met een doorlopend abonnement worden de uitgevallen lessen bijgeschreven bij het lestegoed. Deze kunnen op een ander moment worden ingehaald (zolang het abonnement loopt).

Zomerrooster
Gedurende de zomervakantie van de basisscholen regio Midden Nederland geldt een aangepast zomerrooster. Cursisten met een doorlopend abonnement worden in deze periode niet ingeschreven in een vast lesuur. Deze lessen worden toegevoegd aan je lestegoed en kunnen op elk gewenst moment worden gebruikt (binnen de duur van het abonnement). 

Nieuwsbrief
Maandelijks verstuurt Artemis een nieuwsbrief per email. Hierin staat alle informatie die belangrijk is voor cursisten om te weten. Daarnaast wordt vermeld welke activiteiten plaatsvinden in Artemis Yogacentrum.

Algemene voorwaarden
Meer informatie vind je in de algemene voorwaarden.

Nieuwsbrief

Als je op de hoogte wilt blijven van onze yogalessen en -workshops, abonneer je dan op onze nieuwsbrief.

Agenda

1 okt: Klankhealing
8 okt: Workshop Liefde
16 okt: Easy Fall Yoga
17 okt: Power Fall Yoga
29 okt: Easy Sunday Yoga
4 nov: Workshop Kinderyoga
5 nov: Klankhealing
26 nov: Easy Sunday Yoga
17 dec: Klankhealing
21 jan: Easy Sunday Yoga
18 feb: Easy Sunday Yoga
18 mrt: Easy Sunday Yoga

Artemis Yoga op Facebook

Contact

Industrieweg 20
3401 MA IJsselstein

info@artemisyoga.nl
030 6011170

 

Deze website gebruikt cookies om de website beter te laten werken